Jump to content

Naţionala de fotbal juniori joacă la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Naţionala de fotbal juniori joacă la Galaţi

Reprezentativa Under 18 (jucători născuţi după 1 ianuarie 1995) a României va disputa două partide amicale la Galaţi, împotriva selecţionatei similare a Moldovei, pe stadionul „Oţelul”. Primul joc este programat marţi, de la ora 17.00, iar cel de-al doilea, joi, de la ora 11.00. Accesul este liber pentru cei care doresc să vadă la treabă naţionala României U18.

Antrenorul reprezentativei din Republica Moldova este Dănuţ Oprea, fost jucător la Oţelul şi care a antrenat pe FCM Dunărea în perioada 2007-2009. Pe lângă formaţia Under 18, tehnicianul român pregăteşte şi reprezentativa U19, cu care a jucat împotriva celor de la Oţelul II la începutul acestui an, atunci când cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Este pentru prima dată în ultimii zece ani când o echipă naţională de fotbal evoluează la Galaţi.

„Suntem gazde pentru naţionala României U18, care va disputa două partide amicale pe stadionul Oţelul şi chiar mi-aş dori să vină cât mai multă lume să se bucure de spectacolul fotbalistic oferit”, a declarat Ilie Hagioglu, responsabilul cu Centrul de Copii şi Juniori al Oţelului. Clubul gălăţean nu are niciun jucător convocat la lotul under 18, ci doar la selecţionatele under 17 şi under 15.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.