Jump to content

Gălăţean judecat pentru omor şi tentativă de viol


dcp100168

Recommended Posts

COMUNICAT

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus, la data de 3.09.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv, a inculpatului Ţarălungă Ion sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de viol şi omor calificat.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a rezultat faptul că, în noaptea de 18/19.06.2012, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a încercat, prin constrângere, să întreţină relaţii sexuale cu victima C.M. Întrucât victima s-a opus, acesta i-a aplicat multiple lovituri în diferite zone ale corpului, după care i-a comprimat căile respiratorii, decesul acesteia producându-se datorită asfixiei mecanice acute prin sugrumare.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Galaţi.

mpublic.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

13 ani şi patru luni de puşcărie pentru că a violat şi ucis o femeie

Ion Ţarălungă, cel care în vara anului trecut a ucis-o pe Mariana Cristea pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale cu el, s-a ales cu o condamnare de 13 ani şi patru luni. La cei 43 de ani ai săi, femeia nu avea casă şi pe nimeni care să aibă grijă de ea, iar individul s-a oferit să o găzduiască. Odată ajunşi acasă, Ţarălungă i-a cerut să aibă relaţii intime cu el, iar ea l-a refuzat. Enervat la culme, a violat-o şi a strâns-o de gât până a omorât-o. La Tribunal, el a recunoscut fapta aşa cum au descris-o procurorii în rechizitoriu, tocmai pentru a beneficia de prevederile legale prin care pedeapsa i se diminuează cu o treime.

viata-libera.ro


 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.