Jump to content

Cristian Burci preia Adevărul Holding de la Dinu Patriciu


dcp100168

Recommended Posts

Cristian Burci preia Adevărul Holding de la Dinu Patriciu

Omul de afaceri Cristian Burci a confirmat pentru Pagina de Media ca va prelua in totalitate Adevarul Holding de la Dinu Patriciu. Potrivit acestuia, discutiile dintre cei doi au inceput saptamana trecuta, spune Burci, dar negocierile cele mai intese s-au purtat marti. "Am semnat un Head of terms pentru preluarea Adevarul Holding" a declarat Burci. "In zece zile, vor fi finalizate actele de preluare", a spus viitorul proprietar al Adevarul Holding, in primul interviu acordat in aceasta calitate. Burci nu a dorit sa dea detalii referitoare la suma preluarii.

Cristian Burci apare, in ultima editie "Forbes 500 miliardari", cu o avere estimata la 100-110 milioane de euro. El a fondat grupul de publicitate Graffiti, pe care, ulterior, l-a afiliat retelei internationale BBDO. Tot el a pus bazele Prima TV, post pe care avea sa-l vanda, impreuna cu postul de radio Kiss FM, grupului SBS.

Omul de afaceri este fondatorul unui nou proiect de sustinere a start-up-urilor digitale, Digital Catalyst Fund, prin care aloca 1,5 milioane de dolari anual pentru dezvoltarea de noi afaceri in domeniu. Conducerea acestui fond, lansat la oficial la sfarsitul lunii mai, ii include intre altii pe Nadia Comaneci, antreprenorul Emil Gal, Simon Bond - CMO la BBDO&Proximity Worldwide, Matt Spiegel - fost CEO la Omnicom Media Group Digital. De asemenea, el s-a implicat intr-un un nou proiect media pe care il coordoneaza fostul director editorial Adevarul Holding, Razvan Ionescu, scria HotNews.ro in luna iunie. Proiectul este pregatit printr-o societate infiintata la inceputul anului, Premium News SRL.

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.