Jump to content

Paraschiv, Cojoc şi Cucu, promovaţi de la echipa a doua


dcp100168

Recommended Posts

Promovări de la "satelit"

Antrenorul Viorel Tănase a decis ca din această săptămână jucătorii Gabriel Paraschiv, Samoel Cojoc și Sorin Cucu să fie promovați de la echipa secundă a clubului. Para și Cojoc revin după ce fuseseră trimiși la "satelit" de fostul tehnician al FC Oțelul Galați. Cucu, după un an petrecut la Delta Tulcea și un început de sezon la Liga a III-a cu Oțelul II, face acum parte din lotul de seniori pentru a mări concurența pe postul de fundaș stânga. Paraschiv are interdicție la efort timp de o săptămână după ce vineri, într-o partidă de Liga a III-a, a suferit o ruptură fibrilară.

otelul-galati.ro

Emulaţie pentru juniori

Conducerea FC Oțelul Galați a hotărât ca din această săptămână să le ofere tinerelor talente din cadrul Centrului de Copii și Juniori șansa de a se antrena alături de seniorii roș-alb-albaștri. Astfel, doi sau trei jucători de la echipa-satelit sau de la grupa de juniori A vor avea ocazia de a se pregăti timp de o săptămână alături de Costin, Giurgiu, Iorga și ceilalți fotbaliști ai Campioanei României, ediția 2010-2011. În fiecare zi de luni vă vom anunța numele tinerilor "oțelari" prinși în programul echipei coordonate de Viorel Tănase.

În această săptămână trag alături de seniori mijlocașul Mihai Adăscăliței și atacantul Ousmane Gueye, ambii de la FC Oțelul II Galați.

Narcis Răducan, consilierul primarului Marius Stan pe probleme de fotbal: "Este un proiect la care ținem foarte mult deoarece și cei mici trebuie să vadă cum este să te antrenezi și să joci în Liga I. Este o emulație fără de care nu se poate, doar așa îi obligăm pe cei tineri să progreseze cât mai repede. Ne dorim să promovăm cât mai mulți jucători din propriul Centru de Copii și Juniori, este un obiectiv foarte important pentru FC Oțelul Galați."

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.