Jump to content

Bărbat bătut pentru că nu şi-a lăsat fiica de 15 ani să facă videochat


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat bătut pentru că nu şi-a lăsat fiica de 15 ani să facă videochat

Un bărbat din comuna gălăţeană Gohor a fost bătut crunt de doi vecini de ai săi. Omul a ajuns la spital cu capul spart, după ce a refuzat să-şi lase fata să apară pe videochat. Omul, care lucrează în străinătate, susţine că a fost bătut din răzbunare, în schimb poliţia susţine că bărbatul, de altfel cunoscut cu antecendente, ar fi pornit conflictul.

„Când am venit din Italia mi s-a spus că am o puștoaică de vreo 15 ani. Mi-a zis dacă vreau să i-o dau ca să facă videochat cu ea. Cum sa dau mă, copilul? La unu noaptea a venit și m-a strigat la poartă cu încă o persoană și mi-a dat cu un ciocan în cap”, a declarat victima Alexandru Lupu.

Bărbatul de 42 de ani susţine că a fost atacat de nişte vecini supăraţi că nu şi-a lăsat fiica să apară pe videochat. Aceştia au tăbărât pur şi simplu asupra lui şi l-au lovit cu ce au apucat.

Omul a ajuns la spital în stare gravă, cu mai multe traumatisme. „S-a internat în spitalul nostru cu un politraumatism complex sever. Pacientul are traumatism cranio-facial, cu fracturi ale craniului, feței, traumatism toracic complex, cu fracturi costale și multiple contuzii la nivelul membrelor superioare și inferioare”, a delcarat medicul Lucica Grigorica, de la Spitalul de Urgență Galați.

Politistii confirmă agresiunea dar susțin că scandalul a fost declanşat de victimă. Urmează ca aceștia să stabilească cine este vinovat de producerea incidentului.

b1.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.