Jump to content

Actorul Vlad Vasiliu renunţă la şefia Teatrului Dramatic


dcp100168

Recommended Posts

Actorul Vlad Vasiliu renunţă la şefia Teatrului Dramatic

Predare de stafeta la Teatrul Dramatic din Galati. Aflat la sfirsit de mandat, Vasiliu sustine ca nu mai doreste sa continue activitatea de manager din motive personale. Vlad Vasiliu nu va renunta si la cariera de actor. El va urca in continuare pe scena teatrului.

Anuntul de retragere din functia de director al Teatrului Dramatic Fani Tardini, functie pe care o ocupa din anul 2005, a fost facut, public, in cadrul unei conferinte de presa. Principalele motive care stau la baza acestei decizii este situatia financiara dificila prin care trece de doi ani insitutia de cultura, dar si faptul ca anul acesta ii expira contractul de manager. Practic, contractul lui Vlad Vasiliu la Teatrul Dramatic a fost incheiat inca de anul trecut, insa a fost prelungit la insistentele fostului primar Dumitru Nicolae.

Desi nu a declarat oficial, actorul a dat de inteles ca decizia vine si pe fondul schimbarii primarului. Cel mai probabil, Vlad Vasiliu se va retrage din functia de director al Teatrului, dupa incheiarea festivalului de comedie, din aceasta toamna. Va ramane insa actor pe scena Dramaticului galatean.

a1galatibraila.ro

Link to comment
Share on other sites

Directorul Teatrului Dramatic intenţionează să renunţe la funcţie

Vlad Vasiliu, directorul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din 2005, a venit ieri cu un anunţ bombă, susţinând că nu şi-a prelungit contractul decât pentru un an de zile şi se gândeşte foarte serios să renunţe la post, în special din cauza problemelor financiare cu care se confruntă instituţia de cultură începând din 2010. „Decizia mea este legată în principal de dificultăţile economice de care este afectat nu numai Teatrul Dramatic, ci cultura în general de câţiva ani încoace. M-am săturat de cerşit! Mă retrag însă doar din funcţia de director, nu din cea de actor. Actor voi fi toată viaţa. Sper să fiu lăsat să îmi duc mandatul până la sfârşitul anului”, a declarat actorul Vlad Vasiliu.

La Teatrul Dramatic „Fani Tardini” au fost realizate concedieri masive, în special după ce sediul Teatrului Gulliver a fost retrocedat, iar actorii s-au mutat în clădirea Teatrului Dramatic. „Am rămas 82 de toţi, cu tot cu actorii de la Gulliver. Actorii care sunt acum la Dramatic au îmbătrânit, e nevoie de actori tineri, dar cine să vină pe contracte de colaborare?”, susţine directorul Teatrului Dramatic.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.