Jump to content

Gălăţeanca Sînziana Sîrghi - Miss Intercontinental România

Recommended Posts

Posted

Gălăţeanca Sînziana Sîrghi - Miss Intercontinental România

Natalia Rus, tânăra care a fost desemnată Miss Supranational România şi care va participa la concursul internaţional Miss World abia a împlinit 16 ani. Concurenta din Baia Mare a început să practice modellingul încă de la 11 ani, iar la 14 ani a devenit „Miss Maramureş". „Nu mă aşteptam! Sunt foarte fericită, nu-mi vine să cred!", a spus Natalia după ce a fost desemnată Miss Supranational România şi va participa la concursul internaţional Miss World.

După finala de la Piteşti, cele nouă concurente care ne vor reprezenta la concursurile internaţionale sunt: Bianca Goga din Cluj Napoca desemnată Miss International Yacht Model România, Ioana Chiper-Zah din Timişoara este Miss Globe România, Alina Mihalache din Vaslui este Miss Bikini International România, Andreea Popescu din Piteşti - Miss All Nations România, Andreea Popa din Bucureşti - Miss Tourism Queen International România, Sînziana Sîrghi din Galaţi - Miss Intercontinental România, Andreea Răducu din Bucureşti - Top Model Of The World România, Andreea Chiru din Brăila - Miss Bride Of The World România, iar mult rîvnitul titlu de Miss Supranational România care va participa la concursul internaţional Miss World i-a revenit Nataliei Rus din Baia Mare.

cancan.ro

• 2 weeks later...
Posted

Gălăţeanca Sînziana Sîrghi - Miss Intercontinental Romania

09ff5059495932e13c808473600d8a4c_L.jpg

Are 18 ani şi o frumuseţe aparte, cu trăsături ce ne trimit cu gândul la actriţa Romy Schneider. Sînziana Sîrghi, elevă în clasa a XII-a (filologie - germană), a Colegiului Naţional „Al. I. Cuza”, urmează, de şase ani, cursuri la agenţia „aQua Models”, de la Casa de Cultură a Studenţilor. La primul concurs de miss la care a participat, luna aceasta, în cadrul Romanian InfoFashion Festival, la Piteşti, a câştigat titlul Miss Intercontinental Romania. Astfel că, în noiembrie, frumoasa gălăţeancă va reprezenta ţara noastră la finala Miss Intercontinental 2012, ce se va desfăşura la Aachen, în Germania şi va reuni 60 de finaliste de pe toate continentele.

Sînziana recunoaşte că „aQua Models” i-a oferit şansa de a învăţa multe, de la lucrul în echipă şi coordonare pe scenă, până la alimentaţie sănătoasă şi machiaj profesionist. „Am pentru ce să-i mulţumesc coordonatoarei Luminiţa Negoiţă”, afirmă tânăra.

A participat până acum la peste 20 de prezentări, începând cu Gala Extravagance, organizată în fiecare an, de Casa Studenţilor din Galaţi, dar şi în ţară, experienţa acumulându-se pas cu pas. În 2011 a fost imaginea Magazinului Hermosa din Promenada Brăila. „Una e să te uiţi la televizor şi să vezi manechinele, iar cu totul altă încredere ai când vezi poze cu tine pe scenă şi când ştii că ai fost acolo. Simţi că totul este posibil”, spune tânăra. Romanian InfoFashion a fost primul său concurs: „Întâi am participat la un cantonament, timp de o săptămână. Primele trei zile le-am petrecut la Buşteni, unde am avut o prezentare de modă cu strângere de fonduri, apoi o şedinţă foto cu trei fotografi profesionişti - Alin Gălăţescu, Mircea Netea şi Ruben Ştir. Dintre cele 30 de concurente, am fost singura gălăţeancă. În finală, am avut trei probe: ţinute de zi realizate de tineri designeri, costume de baie Pierra şi rochii de seară - la care am purtat creaţii ale Nataliei Vasiliev, atât de frumoase, încât ar fi avantajat pe oricine”.

Sînziana ştie că, oricât de experimentată ai fi, pe scenă tot ai emoţii: „Dacă ai rochie lungă, eşti atentă să nu calci pe ea. La o prezentare, în urmă cu doi ani, tot la Piteşti, mi s-a întâmplat să mi se rupă tocul, chiar înainte să intru pe scenă. Am avut noroc de o colegă că mi-a împrumutat pantofii ei”, povesteşte tânăra. Cât despre dificultatea profesiei de model - „dacă eşti atentă şi înţelegi coregrafia, repetiţiile sunt uşoare. Apoi, machiajul şi coafura depind de specialişti, iar ţinutele de regulă ţin de personalitatea şi fizionomia fiecărei concurente”.

Sînziana e convinsă că la Piteşti numărul 5 i-a purtat noroc, ea fiind născută pe 5 iunie. Iar noi suntem convinşi că germana pe care o vorbeşte va fi un atu pentru ea la Aachen.

viata-libera.ro

• 10 months later...
Posted

Gălăţeanca Sînziana Sîrghi, în finala Miss World România 2013

*  „Sper să câştig măcar unul dintre celelalte premii”, ne-a declarat frumoasa gălăţeancă cu patru ore înainte de startul competiţiei

Gălăţeanca Sînziana Sîrghi – proaspătă absolventă a Colegiului „Al. I. Cuza” se va lupta în seara aceasta cu celelalte 15 finaliste  pentru obţinerea titlului Miss World România 2013, la competiţia ce se va desfăşura în seara aceasta, începând cu ora 19,00, la Club Ambasad'Or Otopeni. Dacă va câştiga competiţia gălăţeanca noastră va reprezenta ţara în cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe - Miss World 2013 - care se va desfăşura în Indonezia în perioada 2-30 septembrie 2013.

Sînziana a trecut recent cu bine de probele examenului de bacalaureat, pe care l-a promovat cu medie mare – 8,78, apoi a fost admisă la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi. Cum îi plac provocările, a preferat să participe la o altă competiţie, în locul unei vacanţe liniştite. S-a înscris pe un site, apoi a fost aleasă printre cele 32 de finaliste, iar în urma unui cantonament şi a unor selecţii a rămas printre cele 16 finaliste.  

În noiembrie, anul trecut, frumoasa gălăţeancă a reprezenta ţara noastră la finala Miss Intercontinental 2012, ce s-a desfăşurat la Aachen, în Germania şi unde au participat 60 de finaliste de pe toate continentele.

„A fost cea mai importantă competiţie a mea. Chiar dacă nu am câştigat niciun premiu, m-am ales cu foarte multă experienţă pe care o voi valorifica în acest concurs la care sper să câştig măcar unul dintre celelalte premii puse în joc, dacă nu şi titlul de Miss World România 2013”, ne-a declarat gălăţeanca cu numai patru ore înainte de startul „bătăliei”.

Unul dintre premii este Miss World Internet România 2013 - premiul de popularitate pentru candidata care va primi cele mai multe like-uri pe Facebook, aşa că nu ezitaţi să o votaţi pe Sînziana la adresa: https://www.facebook.com/miss.world.romania.fan.page.

viata-libera.ro

• 3 years later...
Posted

O studentă gălăţeancă la Farmacie - la Miss Supranational în Polonia

Frumoasa gălăţeancă Sînziana Sîrghi, în vârstă de 22 de ani, studentă la Farmacie în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, va reprezenta România la Miss Supranational, în Polonia. Despre Sînziana şi frumuseţea ei specială, care duce cu gândul la actriţa Romy Schneider, aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”. În septembrie 2012, Sînziana, elevă în clasa a XII-a (filologie - germană), a Colegiului Naţional „Al.I.Cuza”, tocmai câştigase coroniţa de Miss Intercontinental România, în cadrul Romanian InfoFashion Festival şi pleca să ne reprezinte ţara la finala din Aachen, Germania. În august 2013, aflaţi, tot din „Viaţa liberă” că, după ce promovase bacalaureatul cu medie mare - 8,78, şi fusese admisă la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi, Sînziana participa în finala Miss World România 2013. Şi iat-o acum, după trei ani, cu o nouă şi mult mai importantă coroană pe cap: Miss Supranational. Model al Agenţiei „aQua Models”, în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor, a avut ocazia să prezinte şi creaţiile designerilor Cătălin Botezatu, Mihai Albu şi Ana Radu.

„Nu mă aşteptam”

„Am mai participat la acelaşi concurs, Romanian InfoFashion Festival, în 2012, unde am câştigat o coroniţă mai mică decât aceasta, Miss Intercontinental. Am fost în Germania, unde am reprezentat România, şi m-am întors cu foarte multă experienţă. Am stat două săptămâni unde am vizitat, pe repede înainte, aproape toată Germania. Sincer, nu mă aşteptam să câştig chiar premiul cel mare, erau atât de multe fete frumoase, şi nu numai frumoase! Şi caractere frumoase şi deştepte”, spune cu modestie Sînziana.

Viitoare farmacistă

După cum mărturiseşte, a existat o vreme în care a cochetat cu ideea că ar putea să trăiască din modeling, dar s-a gândit că, la un moment dat, cariera se termină şi că, oricum, în România, joburile de model sunt plătite destul de prost. A ales Farmacia, o facultate grea, despre care este sigură că o va ajuta pe viitor. Sînziana a avut şi are, dintotdeauna, susţinerea părinţilor în tot ceea ce a realizat. „Mama m-a trimis la modeling, ea m-a împins de la spate, m-a făcut să continui şi acum îmi place. La început nu-mi plăcea lumea asta, mi se părea foarte obositoare - pentru că în spatele unor fotografii sunt ore de machiaj, de coafură, zeci de ţinute schimbate şi ore întregi de pozat. Mă susţine şi tata şi îmi spun mereu să am încredere în mine că o să fie bine, să fiu mereu cu zâmbetul pe buze”.

Sută la sută naturaleţe

La concursurile de miss şi la prezentările la care a participat, Sînziana a avut ocazia să întâlnească fete cu multe „îmbunătăţiri” estetice: „Silicoane, buze, extensii, gene false, tot felul de brizbrizuri şi pot să spun că nu a contat. Nu s-a făcut diferenţa între naturaleţe şi artificial. Momentan sunt mulţumită de felul în care arăt. Poate după 30-35 de ani dacă mai apare un rid o să intervin, dar momentan nu. Merg pe naturaleţe. Din punct de vedere al siluetei, sunt norocoasă. Mănânc cam tot ce vreau şi nu am probleme, dar am avut colege care făceau foamea. Am auzit şi poveşti despre fete care mâncau vată şi beau cola ca să-şi menţină silueta. Contează să mănânci natural şi să faci multă mişcare. Eu prefer înotul, unde merg o dată, de două ori pe săptămână şi mersul pe jos”, ne-a spus Miss Supranational.

Succes în Polonia!

În noiembrie, Sînziana Sîrghi va pleca în Polonia, iar pe 2 decembrie va participa la finala competiţiei. „Vom sta cam trei săptămâni în Polonia. Vor fi diferite probe: şedinţe foto, interviuri, prezentări de modă, în aşa fel încât juraţii să ne cunoască. Contează nu numai frumuseţea exterioară, ci şi cea interioară, şi ceea ce ai în cap. Vor veni fete din 80 de ţări din toată lumea”, ne-a spus Sînziana care speră ca profesorii de la Facultate să înţeleagă de ce va lipsi de la cursuri, laboratoare şi seminarii.

Am fost curioşi cum se vede Sînziana peste zece ani. „Fac sacrificii pentru ceea ce contează. Cred că atunci când îşi doreşti ceva, trebuie să faci imposibilul ca să obţii. Eu, fiind o fire ambiţioasă, cam tot ce mi-am propus am reuşit să obţin. Iar peste zece ani mă văd cât mai sus pe plan profesional, cu o carieră în domeniul farmaciei”, ne-a declarat Sînziana. Succes!

viata-libera.ro

• 2 months later...
Posted

O studentă gălăţeană, Miss Supranational în Polonia

Încoronată Miss Supranational România 2016, Sînziana Sîrghi, studentă la Facultatea de Medicină şi Farmacie în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, ne-a reprezentat ţara în marea finală a concursului, în Polonia. Gălăţeanca de 22 de ani a intrat în Top 25 din 71 de concurente, una mai frumoasă ca alta, venite din toată lumea, şi a câştigat şi premiul special „Cea mai bună rochie de seară”. Revenită acasă, Sînziana ne-a povestit extraordinara experienţă trăită.
„Repetiţie în… pijamale”

„Concursul a fost foarte obositor. Se spune că o Miss Supranational nu doarme niciodată! Am avut foarte multe repetiţii pentru ca show-ul final să fie un succes - şi a fost! - multe filmări şi nenumărate şedinţe foto. Am rămas cu foarte multe amintiri frumoase, dar şi cu prietenii în toată lumea”, ne-a mărturisit Sînziana.

Cea mai amuzantă experienţă? „Într-o seară, după cină, toate concurentele eram foarte obosite, iar coregrafele, observând acest lucru, au decis să ne ridice moralul şi au organizat repetiţiile în pijamale. O idee extraordinară pentru că ne-am mai relaxat şi a fost o repetiţie plină de energie şi amuzament”, îşi aminteşte Sânziana.
Cea mai emoţionantă amintire a fost momentul de reculegere ţinut pentru cutremurul din Japonia şi pentru avionul prăbuşit cu întreaga echipa de fotbal braziliană Chapecoense.

Performanţe

„La concurs au participat 71 de fete din toată lumea. Probele au fost: interviul cu juriul, prezentarea costumului naţional, costum de baie şi rochie de seară. Am intrat în Top 25 şi datorită rochiei create de Silvia Alexandra Steriopol şi am câştigat şi premiul special Best Evening Gown. Planurile mele de viitor sunt să termin cu succes Medicina şi cu siguranţă va urma un nou concurs de frumuseţe, pentru că îmi place competiţia. Am învăţat foarte multe în aceste trei săptămâni petrecute în Polonia", spune gălăţeanca.

Aşa cum am mai scris, în septembrie 2012, Sînziana, elevă în clasa a XII-a (filologie - germană), a Colegiului Naţional „Al.I.Cuza”, a câştigat coroniţa de Miss Intercontinental România, în cadrul Romanian InfoFashion Festival şi ne-a reprezentat ţara la finala din Aachen, Germania. În august 2013, abia ce promovase bacalaureatul cu medie mare - 8,78, şi fusese admisă la Farmacie, Sînziana participa în finala Miss World România 2013.

viata-libera.ro

• 1 year later...
Posted

O gălăţeancă a obţinut locul 4 la un concurs de frumuseţe, în Thailanda. E cel mai bun rezultat al României

O gălăţeancă în vârstă de 23 de ani a câştigat locul patru la un concurs de frumuseţe din Thailanda, Miss Tourism Queen International 2018. Sînziana Sîrghi, studentă la Facultatea de Farmacie, s-a întrecut în frumuseţe cu alte 54 de concurente din întreaga lume. De altfel, acesta este cel mai bun rezultat al României de-a lungul timpului, în cadrul acestui concurs.

Marele premiu a fost cucerit de reprezentanta Braziliei, urmată de concurentele din Tatarstan, Belgia, România şi Thailanda. Finala mondială a concursului a avut loc miercuri şi fost organizată la Bangkok, în Thailanda, unde au participat 55 concurente de pe toate continentele.

La concursul din Thailanda, Sînziana a purtat mai multe ţinute semnate de designeri români. Astfel, reprezentanta ţării noastre a urcat pe scenă într-o ţinută inspirată din portul popular semnată de Silvia Alexandra Steriolop, la secţiunea rochii de seară a purtat o creaţie semnată de Dana Rusu, iar la gala de premiere a defilat într-o ţinută a designerului Natalia Vasilev.

Sînziana Sîrghi este studentă în anul 5 la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi şi a mai reprezentat România la concursuri internaţionale de frumuseţe (Miss Intercontinental  2012, în Germania, Miss Supranational 2016, Polonia – clasată în top 20 şi Miss Global Beauty Queen 2017, în Coreea de Sud). De asemenea, Sînziana a participat, începând cu 2012, la ediţiile Romanian Infofashion Festival  – Spirit of Beauty®, în calitate de concurentă sau invitată în echipa de jurizare.

Concursul Miss Tourism Queen International a fost înfiinţat în 1949 de către Charlie See din Malezia. La ediţia din 2008, România a fost reprezentată de braşoveanca Delia Duca, ea clasându-se în TOP 20 din 113 concurente, fiind selectată în urma participării la Festivalul InfoFashion România.

libertatea.ro