Jump to content

O fetiţă de un an şi opt luni, înecată într-un butoi cu apă


dcp100168

Recommended Posts

O fetiţă de un an şi opt luni s-a înecat într-un butoi cu apă

O fetiţă de un an şi opt luni din comuna gălăţeană Schela s-a înecat într-un butoi cu apă aflat în curtea bunicilor săi, unde se afla în vizită cu părinţii, Poliţia declanşând o anchetă în acest caz. Luni, în jurul orei 18.30, poliţiştii comuna Schela au fost sesizaţi de Gheorghe N. despre faptul că nepoata sa Eliza N., în vârstă de un an şi opt luni, s-a înecat într-un butoi cu apă aflat în curtea locuinţei sale, a declarat, marţi, subcomisarul Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că părinţii micuţei se aflau în vizită la bunici şi pentru câteva clipe nu au fost atenţi la ceea ce se întâmplă cu fetiţa. Remarcând lipsa ei, părinţii au alertat vecinii, iar la câteva minute unul dintre vecini a descoperit cele întâmplate. Copilul a fost găsit cu capul în jos într-un recipient de plastic plin cu apă, care avea o înălţime de aproximativ 40 de centimetri şi o deschidere de circa 30 de centimetri şi care se afla lângă fântâna din curte, a adăugat sursa citată.

O fetiţă de 1 an şi jumătate s-a înecat într-un bidon cu apă

Întâmplare teribilă în judeţul Galaţi. O copilă s-a căţărat până la gura bidonului, s-a aplecat peste margine şi a alunecat înăuntru. Picioarele i s-au înţepenit şi a rămas suspendată cu capul în jos. Mama fetiţei era în casă cu fratele mai mare şi a lăsat-o să se joace în curte. Când s-a dus s-o caute, ia-o de unde nu-i. După ce a trecut de câteva ori pe lângă bidonul cu apă, fără să observe nimic suspect, a dat cu ochii de ghetuţele fetei. Femeia a simţit că-i fuge pământul de sub picioare şi a scos-o imediat pe copilă din apă. Din păcate, fetiţa era deja moartă. Nici medicii de la ambulanţă n-au mai putut face nimic. Singura consolare a părinţilor rămân cei doi băieţi mai mari, de 5 şi 9 ani. Oamenii din sat spun că cei doi părinţi nu îşi neglijau copiii, iar pe mezină o iubeau ca pe ochii din cap. Poliţiştii spun că părinţii nu pot fi acuzaţi de neglijenţă şi cred că totul a fost doar un accident.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.