Jump to content

Doi fraţi din Galaţi au murit intoxicaţi cu "gaz" de vin


dcp100168

Recommended Posts

Doi fraţi din Galaţi au murit intoxicaţi cu "gaz" de vin

Dublă tragedie în comuna gălăţeană Pechea. Doi fraţi, Ghiţă Crişan, în vârstă de 55 de ani, şi Ionuţ Crişan, în vârstă de 49 de ani, au murit intoxicaţi cu monoxidul de carbon din gazele de fermentaţie ale vinului nou.

Ghiţă locuia, de fapt, în Galaţi, dar s-a dus la Pechea ca să îl ajute pe fratele lui mai mic, Ionuţ, să facă vinul din acest an. Cei doi au avut treabă tot timpul până când au făcut mustul şi apoi l-au coborât în beci la fermentat. Iniţial, a coborât doar fratele mai mic, dar acesta a ameţit de la gazele de fermentaţie.

Fratele lui a coborât să îl ajute, dar a decedat şi el. Un echipaj SMURD Galaţi a încercat minute în şir să îi salveze. "S-au intoxicat cu gazele de fermentaţie în timp ce făceau vin. Din păcate, astfel de incidente, dar nu mereu mortale, au loc în sezonul în care se face vinul. Din păcate, perntru cei doi nu s-a mai putut face nimic", a precizat dr. Angel Trifan, medic coordonator UPU-SMURD Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.