Jump to content

Gălăţeanca directoare de teatru la Milano


dcp100168

Recommended Posts

Fabuloasa poveste a unei românce, nepoată de inventator, care a şocat Italia. S-a căsătorit pe scena unui teatru din Milano şi a petrecut în muzeu

Are 35 de ani, este directorul teatrului San Bablia din Milano, moderează o emisiune de divertisment împreună cu soţul ei, actorul Gennaro d'Avanzo, iar în timpul liber pictează. Monica Rugină, cea mai bună prietenă a Rocsanei Marcu, are o poveste de viaţă fabuloasă care va fi transpusă în paginile unei cărţi ce urmează să fie lansată în curând, iar în weekend a devenit, oficial, doamna d'Avanzo. Cum într-o familie de artişti nu putea fi decât o nuntă neconvenţională, cununia religioasă a avut loc chiar pe scena teatrului la care lucrează, iar petrecerea s-a desfăşurat într-un cadru special, la Muzeul din Milano.

Nepoata inventatorului Rugină, Monica este încă o femeie de succes care a avut puterea de a le schimba italienilor percepţia despre români. Născută la Galaţi, prietena Rocsanei Marcu s-a mutat în Bucureşti la terminarea liceului, iar la vârsta de 22 de ani, când a hotărât brusc să-şi schimbe traiectoria vieţii, lucra ca şef de sală la un restaurant din Capitală.

Nemulţumită de faptul că nu avea cum să evolueze, pe plan profesional, tânăra a luat drumul Italiei: "Ea este din Galaţi, stătea aici în chirie şI îşi dorea să aibă o carieră în domeniul artistic. Numai că se plângea că nu poate şI aşa a plecat în Italia. Îmi zicea "Aici ce fac, stau cu tablourile sub pat"", a povestit Rocsana, pentru cancan.ro.

Nici în Italia nu i-a fost uşor, însă perseverenţa şI ambiţia şi-au spus cuvântul, iar acum, după 13 ani, Monica a ajuns să ocupe funcţia de director al teatrului San Bablia, din Milano: "A început de jos, s-a angajat ca vânzătoare la bilete. Dar a muncit mult, oamenii au avut încredere în ea, au văzut că este muncitoare şI au avansat-o, treptat-treptat. Tablourile le are expuse în teatru, acolo le vinde. Spune că italienii apreciază foarte mult arta. Soţul ei este actor şI sunt împreună de 11 ani. Nici nu ştiu ce le-a venit să se căsătorească. Împreună, moderează o emisiune de divertisment, la care sunt invitaţi actori, în principal", ne-a mai povestit Rocsana. În weekend, bruneta a dat o fugă până la Milano, chiar pentru a participa la nunta Monicăi, în calitate de domnişoară de onoare, eveniment pe care l-a catalogat drept cea mai frumoasă nuntă la care a fost invitată, vreodată: "Cununia a avut loc pe scena teatrului la care lucrează, iar petrecerea a avut loc la Muzeul din Milano. Au venit foarte mulţi oameni de calitate, mulţi artişti şI actori. Au avut un moment special cu o artistă foarte cunoscută care a avut un număr de jumătate de oră de dans burlesc. Este o femeie extraordinară, noi vorbim zilnic la telefon, este foarte apropiată şI de fetele mele. Este cea mai bună prietenă a mea", ne-a mai povestit Rocsana.

cancan.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.