Jump to content

Bărbat găsit mort în iarbă, în Ţiglina II


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat găsit mort în iarbă, în Ţiglina II

Un gălăţean în vârstă de 47 de ani a fost găsit decedat pe un spaţiu verde în cartierul Ţiglina II, marţi dimineaţa. Cei care locuiesc în zonă spun că bărbatul era un om al străzii. Cadavrul a fost ridicat pentru necropsie. Din primele date oferite de anchetatori, moartea nu pare să fi avut o cauză violentă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Persoana fara adapost, gasita decedata pe o alee din Galati

Descoperire socanta pe o alee dintr-un cartier din Galati. Un tanar care trecea prin zona in aceasta dimineata a gasit in iarba trupul neinsufletit al unui barbat. A sunat imediat la 112, iar politistii care patruleaza de regula in cartier l-au identificat fara probleme: este vorba despre o persoana fara adapost, in varsta de 47 de ani.

Tanarul care a facut descoperirea socanta venea de la cumparaturi si, pe o alee dintre blocuri, a dat peste barbatul fara adapost. I-a verificat semnele vitale si, cand si-a dat seama ca nu mai traieste, a sunat la 112.

Si politistii, dar si locatarii din zona au identificat repede cadavrul. Barbatul si-a facut veacul toata vara prin cartier si obisnuia sa doarma sub cerul liber.

La o prima examinare, anchetatorii nu au gasit urme de violenta pe trupul lui, asa ca, in acest caz, sustin ca ipoteza unei crime este putin probabila.

Daca nu i se vor gasi rudele, barbatul va fi inmormantat pe cheltuiala primariei.

stirileprotv.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.