dcp100168 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Vinul nou a mai făcut o victimăUn bărbat în vârstă de 49 de ani din satul Piscul Corbului a murit intoxicat cu dioxid de carbon emanat de vinul pus la fermentat. Omul a încercat să-şi ajute un vecin în vârstă de 60 de ani care căzuse în interior după ce, la rândul lui, se intoxicase cu aceeaşi substanţă. Pompierii de la Tecuci şi un echipaj al ambulanţei au intrat în beci purtând aparate de respirat. Au reuşit să îl salveze pe bătrân dar nu şi pe cel care i-a sărit în ajutor. Acest nefericit eveniment nu este singular. În urmă cu o săptămână alţi doi bărbaţi din localitatea Pechea şi-au găsit sfârşitul în acelaşi fel.Pompierii reamintesc populaţiei că în sezonul vinului nou, din cauza concentraţiei mari de dioxid de carbon, provenit de la fermentarea vinului, trebuie să fie foarte atenţi la intrarea în încăperi neventilate, în special în beciuri.presagalati.ro
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now