Jump to content

Eduard Finkelstain, pe linie moartă


dcp100168

Recommended Posts

Eduard Finkelstain, pe linie moartă

Fostul primar al municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain, nu a reuşit să treacă, încă, peste momentul dificil al pierderii fotoliului de edil, şi de aceea, potrivit lui Mircea Toader, îşi doreşte să stea o vreme în eşalonul doi. Toader a confirmat că Finkelstain a demisionat de la conducerea PDL Tecuci, dar nu şi din partid. Mai mult, el a fost validat ca vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean, iar Toader speră că PDL îl va "recupera" în scurt timp.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Consilierul local Florin Vasiliu a preluat conducerea PDL Tecuci

Consilierul municipal Florin Vasiliu a preluat conducerea Organizaţiei PDL Tecuci, după ce fostul edil-şef al tecucenilor, democrat-liberalul Eduard Finkelstain, a renunţat la toate funcţiile de conducere pe care le deţinea în cadrul Organizaţiei PDL Tecuci. Potrivit lui Doru Resmeriţă, preşedintele PDL Galaţi, Eduard Finkelstain a rămas membru al Partidului Democrat Liberal, iar în prezent acesta deţine funcţia de vicepreşedinte în cadrul Biroului Permanent Judeţean al formaţiunii politice. „Îmi pare foarte rău pentru Edi. Îmi doresc foarte mult ca el să accepte să candideze într-un colegiu din zona Tecuciului, cred că poate obţine un scor foarte bun. Din păcate, atunci când a deţinut funcţia de primar al Tecuciului, nu a fost suficient sprijinit, deşi partidul se afla la putere. Îi înţeleg, pe de-o parte, supărarea”, a spus Resmeriţă.

Preşedintele interimar al PDL Tecuci, consilierul municipal Florin Vasiliu, este recunoscut drept un apropiat al lui Finkelstain, acesta sprijinindu-l pe fostul edil-şef pe durata celor două mandate pe care le-a avut la conducerea Primăriei Tecuci. De altfel, Eduard Finkelstain a fost cel care l-a propus pe Florin Vasiliu pentru preluarea şefiei PDL Tecuci.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.