Jump to content

Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu 2-1

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Bilete Oţelul - Astra

Preţurile biletelor pentru meciul de sâmbătă, FC Oţelul Galaţi - FC Astra Giurgiu, din etapa a XII-a a Ligii I Bergenbier, sunt următoarele: Tribuna I - 15 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluze - 5 lei.

Biletele se vor comercializa sâmbătă, 20 octombrie, între orele 10.00 și 20.00, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.

otelul-galati.ro

Posted

În sfârşit...

Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu 2-1

Otelul a castigat in prelungiri, scor 2-1, intalnirea cu Astra, din etapa a 12-a a Ligii 1.

Primul gol al partidei a fost marcat de oaspeti, prin Fatai. Nigerianul a punctat in minutul 51, dupa ce l-a depasit pe Sipovici si a reluat pe langa Branet. Avantajul Astrei a durat doar 5 minute. Giurgiu a fost faultat in careu de Gaman, iar Pena a transformat cu siguranta lovitura de la 11 metri dictata de centralul Istvan Kovacs.

Norocul galatenilor a fost accidentarea portarului Silviu Lung, dupa o ciocnire cu Gaman. Acesta a fost inlocuit cu Kello, iar goalkeeperul slovac "a reusit" in prleungiri sa scape o minge din maini ca-n curtea scolii, permitandu-i lui Inkango sa inscrie golul victorie in minutul 90+5.

Otelul: Grahovac (Branet '37) - Carja (Rapa '45+1), Sarghi, Sipovic, Cucu - Giurgiu, Neagu - Inkango, Paraschiv, Stromajer (Didi '68) - Pena. Antrenor: Viorel Tanase.

Astra: Lung (Kello '90+1) - Enache, Yahaya (Boukari '66), Gaman, Morais - Seto, Muresan - Budescu, Tembo, Distefano (Youssef '72) - Fatai. Antrenor: Gigi Multescu.

La meci au asistat aproximativ 4.500 de spectatori.

ziare.com

Posted

Narcis Răducan: Această victorie e un nou început

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat sâmbătă, după victoria din meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-1, că acest rezultat reprezintă un nou început atât pentru el cât şi pentru echipa gălăţeană, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Am obţinut o victorie mare pentru noi. E un nou început, atât pentru echipă cât şi pentru mine. Am avut emoţii şi am fost ajutaţi şi de Dumnezeu să câştigăm acest meci", a spus Răducan.

Tehnicianul Viorel Tănase s-a declarat încântat de rezultat. "Sunt fericit pentru această victorie. Aveam nevoie de aceste trei puncte ca de aer, dar recunosc că victoria am obţinut-o cu şansă. Sper ca acest succes să reprezinte declicul de care echipa avea nevoie. Am încredere în această echipă, astăzi am retrăit spiritul Oţelului", a afirmat Tănase.

De cealaltă parte, antrenorul secund al echipei Astra, Valentin Sinescu, este de părere că înfrângerea este nemeritată. "Am pierdut nemeritat, la capătul unui joc în care am ratat nepermis de mult. Jucătorii noştri au tratat cu lejeritate ocaziile pe care le-am avut în repriza a doua", a spus Sinescu.