eurocitizen Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 In ultima vreme, cainii maidanezi din zona Parfumul Teilor de pe Strada Domneasca sunt ucisi cu bestialitate de un psihopat care locuieste in zona, cu ajutorul cainelui sau de lupta...In ultimele 2 saptamani, cel putin doi caini au fost ucisi de cainele psihopatului, sub privirile ingaduitoare ale acestuia.Informatia poate fi verificata la personalul frizeriei de la Parfumul Teilor, sau al consignatiei non-stop din zona.Chiar si paznicul de la Viata Libera a asistat la uciderea unui caine fara sa poata face nimic.Nimeni nu stie insa ce trebuie facut pentru ca acest individ sa fie oprit....Daca cineva are o solutie, o sugestie, va rog sa postati.Multumesc.
LaurX82 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Am eu, sa isi continuie treaba, ar fi bine si in alte zone sa fie ceva de genu, asa poate scapam de cainii maidanezi...
riaji Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Pai atarnati-le de poarta celor de la nr. 83..
George Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 LurX 82 cu roiscul sa fiu banat iti spun ca esti un psihopat mai mare decat respectivul;
LaurX82 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 LurX 82 cu roiscul sa fiu banat iti spun ca esti un psihopat mai mare decat respectivul; Sunt LaurX82 Eram sigur ca vei aparea si tu, ce bine ar fi sa te muste un maidanez si turbat sa vezi dupa cum mai tii cu cainii... Nu am fost muscat inca, dar daca va fi sa fiu muscat... sau sa ma dea jos de pe motoreta, un film de groaza e minciuna ce va pati acel caine
George Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) Nu are cum sa ma muste ca nu sunt un nebun care arunc cu pietre sau suturi in ei ca voi. Edited October 7, 2012 by George
LaurX82 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Sigur ca da, cred ca ai cizme metalice Caine latra si musca fara sa le faci nimic... Dar subiect inchis cu tine ca... lasa in fine gata pace
George Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nu am fost muscat de caini maidanezi dar ma muscat ai mei din curea bunicilor. Cand aveam nici 6 ani. Prima data scapase din lant o catea agresiva lasata de o femeie in grija bunicii. A 2-a oara o catelusa maidaneza pentru ca am chinuit-o eu, tragand-o de coada sau mai stiu eui ce. ca aveam nici 6 ani. Dar asta nu m-a facut sa urasc cainii. Cei care urasc cainii de la o singura muscatura sau chiar si fara sa fi suferit vreo muscatura asa cum esti tu, aaveti un suflet negru si traiti degeaba respirand aerul nostru care nu il meritati.. A-ti fost facuti din gresala. Pun pariu ca daca nu era Impuscatu sa sporeasca nataitatea, nu mai erati acum aici.
LaurX82 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nu am fost muscat de caini maidanezi dar ma muscat ai mei din curea bunicilor. Cand aveam nici 6 ani. Prima data scapase din lant o catea agresiva lasata de o femeie in grija bunicii. A 2-a oara o catelusa maidaneza pentru ca am chinuit-o eu, tragand-o de coada sau mai stiu eui ce. ca aveam nici 6 ani. Dar asta nu m-a facut sa urasc cainii. Cei care urasc cainii de la o singura muscatura sau chiar si fara sa fi suferit vreo muscatura asa cum esti tu, aaveti un suflet negru si traiti degeaba respirand aerul nostru care nu il meritati.. A-ti fost facuti din gresala. Pun pariu ca daca nu era Impuscatu sa sporeasca nataitatea, nu mai erati acum aici. Am inteles tot, sanatate....
copoi10 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 george, cred ca inainte de a fi muscat la varsta de 6 ani, ai fost scapat in freza. fara suparare. tu traiesti in braila si habar nu ai ca in galati, numarul maidanezilor tinde sa il egaleze pe cel al oamenilor...
George Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Si in braila sunt la fel de multi. Si oricum nu am ce disicuta cu cei ca voi cu suflet negru.
Legumix Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) de ce nu?? ce treaba are sufletul negru cu discutiile rationale ?!?!? De pilda, mi-mi plac cainii, dar imi displac stapanii de caini care nu stiu sa aiba grija de ei. Si pentru ca sunt constient (adica - rationez)ca nu as putea avea grija de animal, nu-mi iau unul. in schimb cei cu suflet alb, ca tine...tin cainii pe langa blocuri (fara sa-i ia in casa la deparazitare, fara sa-i duca la doctor) si-i hranesc, multiplica - in schimb nu isi asuma raspunderea pentru faptele instinctive ale acestora. DAR, au suflet alb, nu?? despre asta vorbim...crestini milosi, cu sufletul neintinat, dar care nu-si asuma raspunderea pentru faptele lor. Edited October 13, 2012 by Legumix
George Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Eu as lua cainii de pe langa bloc la bunici la curte dar sunt 2 probleme: 1. Nu ma lasa bunicii si nici mama 2. Chiar daca m-ar lasa ar fi problema vecinilor cu sufletul negru care ar reactiona urat. Chiar si aia de la curte. Am vecini cu suflket negru care mi-au ucis zeci de pisici. De ce sa duc cainii acolo? Sa le trezesc gelozia si sa mii ucida? Imi trebuie o vila cu spatiu izolata undeva la tara pe un camp am mai vazut astfel de vile la tara, unde n-ai vecini in jur doar campul iti e vecin. Dar de unde bani in affurista asta de Romanie?
LaurX82 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Unul cu suflet alb care pupa caini undeva unul ca tine, da in cap la un OM sau ceva de genu, deci ala are suflet alb ca iubeste caini ? Mai scutestema George cu prostiile tale de suflet alb, negu albastru sau ce o mai fi... In primul rand CAINI NU AU CE CAUTA PE STRADA FARA STAPAN nu suntem in jugla...
silviudeep Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 calm oameni buni.Locul lor nu este pe strada si da poti fi musca,t ba chiar omorat de astfel de caini, care sunt agresivi daca le incalci pur si simplu teritoriul! Am patit-o sa fiu muscat...Insa nici sa-i omori in plina strada nu mi se pare o solutie...Ce trebuie facut: Stransi toti, dusi in adaposturi si daca nu sunt revendicati sa fie eutanasiati. Iar cei care sunt revendicati sa fie tinuti in case si luati pe semnatura, in caz contrar "iubitorul" de animale sa plateasca scump pentru faptele animalului "infiat": amenda plus "racoare".
George Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) De unde ai scos-o ca dau in cap la lume, idiotule? Cand naiba am dat eu in cap cuiva retardatule? Cu strangerea lor de pe strada si datul spre adoptie sunt de acord dar nu cu eutanasia. Si in plus cainii maidanezi sunt o rasa distincta, la fel cum sunt si celelalte sute de rase. De ce sa distrugeti o intreaga rasa? Atunci ucideti si oamenii negri ca nah sunt negri si nu va plac de ei. Edited October 18, 2012 by George
LaurX82 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) De unde ai scos-o ca dau in cap la lume, idiotule? Cand naiba am dat eu in cap cuiva retardatule? Cu strangerea lor de pe strada si datul spre adoptie sunt de acord dar nu cu eutanasia. Si in plus cainii maidanezi sunt o rasa distincta, la fel cum sunt si celelalte sute de rase. De ce sa distrugeti o intreaga rasa? Atunci ucideti si oamenii negri ca nah sunt negri si nu va plac de ei. Auzi mai cocosel invata sa vorbesti, ca suntem prea aproape si trec des prin Braila si nu se stie cum ne gasim si o sa iti para rau. Eu nu te-am injurat si nu te-am jignit, eu am zis la modul general, dar vad ca tu... iti ei lumea in cap. Pe mine nu ma intereseaza ce probleme ai tu cu capul sau... nu am mila de nimeni care ma calca pe "bec". Ei bine o sa ai reclamatie. Si in primul rand asta e forum galatean cu probleme din Galati, nu ii inteleg rostul sa te inplici aiurea in niste lucruri care habar nu ai. Acolo la Braila nu s-a inventat forumurile ? Edited October 18, 2012 by LaurX82
George Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ia ia un ignore frumusel de la mine, daca tot iti place sa razi de oricine iti trece tie prin cap sio sa iti bati joc de oricine vrea muschii tai.
Legumix Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Insa nici sa-i omori in plina strada nu mi se pare o solutie... daca nu sunt revendicati sa fie eutanasiati. si care e diferenta? nu tot morti se cheama??
LaurX82 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ia ia un ignore frumusel de la mine, daca tot iti place sa razi de oricine iti trece tie prin cap sio sa iti bati joc de oricine vrea muschii tai. Si cat sufar
AndreiM Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 George, începi să întreci măsura și să deviezi obraznic de la o discuție în contradictoriu.
LaurX82 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Uite George de ce nu suport caini de pe strada maidanezi... ceva de genu mi se mai intampla si mie.
George Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) HA HA HA~! Credeti ca pe mine cand sunt in masina, merg cu mama prin oras cu masina, crezi ca pe mine nu ma latra si nu alearga dupa masina? Alearga si duipa masina mea, ma latra si pe mine. dar cand sunt pe jos nu imi fac nimic. Ei SE JOACA doar.Sa stie toata lumea. Dar se pare ca multa lume nu vrea sa invete despre maidanezi ca pot fi la fel de blanzi ca si cainii din case si curti. Agresivi i-au facut oamenii urandu-i si discriminandu-i pentru simplu fapt ca au fost abandonati de alti oameni. Totul se datoreaza exclusiv oamenilor cu suflet negru. Si ce naiba sa iti faca cand alearga dupa masina? Tu esti protejat de o cusca de fier. Edited October 24, 2012 by George
LaurX82 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Mai George greu intelegi, acolo acea persoana din film merge pe BICICLETA, si eu merg cu MOTORETA si ma latra cam la fel, deci in masina daca as fi nu ma interesa deloc, din contra as calca ceva din ei asa cu sange rece (dar imi murdaresc masina si posibil sa mai stric ceva la ea, deci nu merita). Dar pe 2 roti e foarte riscant, si nu ai pe cine sa tragi la raspundere...
Recommended Posts