dcp100168 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 PresaGalati.ro - un nou ziar gălăţeanÎncepând de astăzi, la Galaţi apare o nouă publicaţie tipărită. Este vorba despre săptămânalul PresaGalaţi.ro, care este deja parte a mass-media gălăţeană - în varianta online - de câteva luni.Noua publicaţie (care pentru început are 8 pagini format A3, dintre care 4 full color) beneficiază de contribuţia unor jurnalişti cu mare experienţă. Redactor şef al PresaGalaţi.ro este Dan Paic (cunoscut publicului în calitate de corespondent local al agenţiei naţionale de ştiri Agerpres), iar poziţia de redactor şef adjunct este ocupată de Maria Măndiţă (corespondent Radio România, fostă până de curând jurnalistă la "Viaţa liberă"). Din colegiul redacţional mai fac parte, din câte am aflat, Cristinel Luca, Elena Parapiru, Gabi Chifu, Ticu Ciubotaru, Aura Cristian şi Florin Matei.Salutăm această apariţie editorială, asta cu atât mai mult cu cât Galaţiul are nevoie, mai mult ca oricând, de o presă activă, onestă şi concurenţială, care să promoveze şi să apere valorile fundamentale ale democraţiei, dar şi valorile fundamentale ale comunităţii locale. În urăm noii publicaţii succes deplin, audienţă cât mai mare şi vânzări bune!viata-libera.ro
dcp100168 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Consilierul judetean Marius Margarit a spus adio UNPR GalatiMarius Margarit, presedintele organizatiei de tineret a UNPR, si-a dat demisia din partid. Informatia mi-a fost confirmata chiar de catre domnia sa, care mi-a spus ca probabil isi va pierde potrivit legii si postul de consilier judetean al UNPR, in locul sau urmind sa fie nominalizat de partid alt candidat.Marius Margarit este unul din apropiatii presedintelui CJ Galati, Eugen Chebac, debarcat din UNPR si inscris in PPDD Galati al carui presedinte de organizatie judeteana a fost instalat pe o perioada determinata. Putini stiu ca Margarit este in relatii foare bune si cu consilierul judetean PSD Dorin Butunoiu, dar si cu consilierul judetean PDL Iulian Arama.Intrebat daca sunt adevarate speculatiile care circula pe piata legate de faptul ca ar dori sa se inscrie in PSD, unde sa primeasca un anumit post, Marius Margarit, proprietar si al unui ziar local, a spus ca aceste lucruri sunt speculatii, dar a admis ca ia in calcul posibilitatea de a se înscrie într-un partid, dupa ce va purta discutii cu mai multe formatiuni politice.Chiar daca este un nume nou in politica galateana si un om de afaceri la fel de nou, se poate spune ca Marius Margarit se bucura de un lucru care mie mi se pare important, si anuma ca finul sau este seful Serviciului Doi si un Sfert, iar mama acestuia este sefa organizatiei de femei a PDL, amanunte care nu par deloc de neglijat în evolutia carierei politice si nu numai a unui om de afaceri.Contactat telefonic, purtatorul de cuvint al PSD Galati, Claudiu Brânzan, ne-a declarat că Marius Margarit nu s a inscris in PSD, dar daca si-ar dori sa faca acest pas ar fi primit fara nicio problema. ”Marius Margarit este o persoana ok si se poate înscrie oricând când doreşte la PSD ”, ne-a declarat Claudiu Brânzan.nepasadegalati
Recommended Posts