Jump to content

Program de vizitare schimbat la Ştiinţele Naturii


dcp100168

Recommended Posts

Program de vizitare schimbat la Ştiinţele Naturii

Începând cu data de 3 octombrie 2012 programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va fi următorul:

- luni - marţi: închis

- miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică: 09.00 - 17.00

Tarife: 6 lei adulţi; 1,5 lei copii, elevi şi studenţi, militari (pe baza carnetului de studii sau a livretului militar). Copiii sub 5 ani şi persoanele cu dizabilităţi beneficiază de gratuitate. În acest preţ este inclusă vizitarea Grădinii Botanice, a acvariului şi a expoziţiilor deschise în cadrul muzeului. La Planetariu, se plăteşte separat un bilet de 5 lei pentru adulţi şi 3 lei copiii peste 5 ani, elevii şi studenţii. Pentru observaţiile astronomice nocturne, organizate cu ocazii speciale (eclipse de lună, Perseidele, etc.) se percepe un tarif de 3 lei de persoană.

Taxa foto este de 15 lei, pentru cei care doresc să facă fotografii în cadrul muzeului şi a Grădinii Botanice sau Zoologice în scop necomercial. Pentru oficierea căsătoriilor în cadrul Grădinii Botanice sunt percepute următoarele tarife: cununie civilă - 400 lei; taxă foto-video - 200 lei (în timpul programului de vizitare) sau 250 lei (în afara programului de vizitare).

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.