Jump to content

10 jucători de la Oţelul, pe lista de transferuri


dcp100168

Recommended Posts

10 jucători de la Oţelul, pe lista de transferuri

Otelul Galati are doar 6 puncte dupa 10 etape (locul 15 in clasamentul Ligii 1), iar Marius Stan ia masuri radicale. Onlinesport anunta ca oficialii fostei campioane a Romaniei au hotarat sa renunte la aproape jumatate de echipa.

Dupa meciul cu FC Brasov, conducerea galatenilor s-a reunit intr-o sedinta de urgenta, in care s-a hotarat trecerea pe lista de transferuri a nu mai putin de 10 jucatori:

Cristian Branet (34 de ani)

Zoran Ljubinkovici (30 de ani)

Enes Sipovici (22 de ani)

Ioan Filip (23 de ani)

Laurentiu Bus (25 de ani)

Gabriel Giurgiu (30 de ani)

Liviu Bajenaru (29 de ani)

Jaka Stromajer (29 de ani)

Bratislav Punosevac (25 de ani)

Marius Pena (27 de ani)

"E o neputinta evidenta la echipa din toate punctele de vedere. E sfarsit de capitol pentru o generatie careia trebuie sa-i multumim Trebuie sa o luam de la capat cu alti jucatori. E nevoie de schimbari masive. Echipa asta a ajuns ca o martoaga", a spus Marius Stan, conform sursei citate mai sus.

Pentru inlocuirea celor zece, presedintele echipei, Narcis Raducan, va avea la dispozitie in iarna un milion de euro, destinat achizitiilor de jucatori.

ziare.com

Link to comment
Share on other sites

Stop invențiilor online!

Siteul onlinesport.ro s-a remarcat astăzi, luni, 1 octombrie 2012, cu o informație explozivă. Sau senzațională, deși e cam același lucru. Inițiativa acestui canal media s-a dovedit a fi eficientă, mai toate organele de presă citând sursa. Ce mai conta că știrea era inventată, că era fabricat pe genunchi destinul unor sportivi "puși pe liber"? Puși pe șotii (nu se știe dacă avem de-a face cu un autor sau cu o echipă de autori, întrucât e anonimă), domnii de la onlinesport.ro au înjghebat o listă de zece jucători ai FC Oțelul Galați care s-ar fi trezit în coșul transferabililor. Opinia publică a fost indusă în eroare, dar scopul inițial fusese atins: cu cât mai multe click-uri pe onlinesport.ro, cu atât mai multă publicitate. Nu și credibilitate.

Suntem nevoiți să facem o rectificare: niciun jucător de la FC Oțelul Galați n-a fost pus pe lista de transferuri, conducerea tehnică și administrativă își reafirmă încrederea în lotul de jucători și începând de mâine vom pregăti partida cu CS Concordia Chiajna, din etapa a XI-a a Ligii I Bergenbier.

Biroul de Presă al FC Oțelul Galați

Link to comment
Share on other sites

Ceva, ceva iureş a fost prin club...

Marius Stan anunţă reconstrucţia Oţelului: "Jucătorii actuali nu mai pot fi treziţi nici cu parul"

Plecarea lui Dorinel Munteanu pare să fi fost semnalul decăderii fostei campioane a României, Oţelul Galaţi. Măcinaţi de probleme administrative, moldovenii l-au instalat pe Viorel Tănase, însă acesta nu a reuşit până acum să facă minuni la cârma unei echipe alcătuite în mare parte din fotbalişti blazaţi. Acest fapt a fost observat şi de primarul Marius Stan, care şi-a dat acordul pentru startul unei reconstrucţii din temelii în iarnă: "Gata, s-a ncheiat o eră! Nu avem ce face, trebuie să încercăm să ne revenim cu alţii. Fotbaliştii de acum nu mai pot fi treziţi nici dacă îi loveşti cu parul", a spus Marius Stan după meciul încheiat la egalitate cu FC Braşov (0-0).

Oţelul este în acest moment una dintre cele mai bogate echipe din Liga I, dispunând de o sponsorizare de aproximativ 2 milioane de euro din partea Astra Asigurări, firmă care îi aparţine omului de afaceri Dan Adamescu. Suma ar putea creşte în iarnă, în funcţie de interesele clubului, cu o eventuală contribuţie din partea autorităţilor locale, astfel că la fosta campioană este aşteptată o campanie de transferuri unică în istoria clubului.

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.