Jump to content

Dănuţ Lefter anunţă schimbări la vârf în Poliţia Galaţi

Recommended Posts

Posted

Dănuţ Lefter anunţă schimbări la vârf în Poliţia Galaţi

Sfârşitul acestui an ar putea aduce câteva schimbări la vârful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, în rândul şefilor de secţii, după cum a declarat, în exclusivitate pentru PresaGalati.ro, inspectorul-şef Dănuţ Lefter. Motivele par a ţine atât de mentalitate, cât şi de management. „Din păcate, şi poliţiştii noştri trebuie să se simtă controlaţi. Uneori a intervenit o stare de delăsare, au fost şi tot felul de schimbări. Anul trecut a intervenit acea reorganizare a poliţiei, când aproximativ 500 de poliţişti din cadrul IPJ au fost nevoiţi să dea nişte examene, iar frica pierderii locului de muncă, teama că ar putea să nu mai aibă unde să vină la serviciu a doua zi, eu zic că a avut efecte asupra muncii de poliţie. Ulterior, cred că a intervenit o stare de relaxare”, a spus şeful Poliţiei Galaţi.

„Am făcut şi nişte controale la nivelul IPJ, iar în viitorul imediat apropiat vor interveni nişte schimbări la vârf, la nivelul şefilor de secţii. Vor fi schimbaţi, nu din cauza stării disciplinare, ci a faptului că modul lor de management nu a corespuns cu ceea ce am cerut atât eu, cât şi cei doi adjuncţi. Schimbările se vor produce până la sfârşitul anului, posibil şi mai curând”, a încheiat inspectorul-şef Dănuţ Lefter.

În altă ordine de idei, în cadrul IPJ Galaţi este în plină derulare un control de la Bucureşti, al Inspectoratului General al Poliţiei Române, venit în urma unor sesizări trimise inclusiv din Tecuci.

presagalati.ro