Jump to content

Centru de recuperare medicală şi masaj la Universitate


dcp100168

Recommended Posts

Centru de recuperare medicală şi masaj la Universitate

* Orice gălăţean care doreşte poate să apeleze la Universitatea "Dunărea de Jos" pentru recuperare medicală

Cel mai mare Centru de Recuperare şi Întreţinere Kinetică din Galaţi a fost inaugurat, ieri, la Universitatea "Dunărea de Jos". De pe urma acestei investiţii în valoare de peste 150.000 de euro vor beneficia nu doar studenţii de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, ci şi orice gălăţean care doreşte să se refacă sau să se menţină în formă. Centrul cuprinde sală de forţă, sală de fitness, masaj, hidromasaj, saună, fiind dotat cu aparatură de ultimă generaţie necesară recuperării musculare şi nu numai. Deocamdată, universitatea nu a stabilit cât va costa un abonament sau seturile de proceduri care vor putea fi făcute aici, acest lucru urmând să fie anunţat în câteva zile. "Profesorii universităţii vor avea acces tot pe bază de plată, evident la un tarif special, însă de acest centru va putea beneficia oricine doreşte, contra-cost. Dimineaţa vor avea loc activităţi didactice, iar după-amiaza va fi rezervată celor care vor dori să se trateze sau să se întreţină", a explicat rectorul Universităţii "Dunărea de Jos", prof. dr. Iulian Bârsan.

Un proiect cu mai mulţi "naşi"

La inaugurarea Centrului au participat atât fostul rector, profesorul Viorel Mînzu, cât şi cei din conducerea actuală a instituţiei, alături de mulţi dintre decanii de la "Dunărea de Jos". "Este un proiect început în vechiul mandat şi continuat în actualul şi trebuie să spun că şi fosta conducere, şi actuala au fost alături de noi şi ne-au sprijinit în demersurile noastre", a spus prodecanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS), Mircea Dragu. Însă toţi cei prezenţi au subliniat rolul decisiv pe care l-a avut doctorul Paul Ichim, lector în cadrul FEFS, în ducerea la bun sfârşit a investiţiei. "Este unul dintre exemplele de reuşită care se datorează tenacităţii unui om. Şi mă refer aici la domnul Ichim. Calitatea lui cea mai mare este tenacitatea de care a dat dovadă, iar calitatea noastră, a celor care l-au sprijinit, este că nu ne-am opus", a spus, cu multă modestie, profesorul Viorel Mînzu, în mandatul căruia a fost demarată investiţia. "A fost o luptă bună şi nu ne pare rău că am făcut-o. De-acum, cine are nevoie de recuperare vine la noi", a conchis doctorul Paul Ichim.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.