Jump to content

Pretestari gratuite Cambridge la Galati


Adina Ionascu

Recommended Posts

MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII SI TINERETULUI a aprobat in 2009 metodologia de recunoastere si echivalare a rezultatelor obtinute la examene cu recunoastere internationala pentru certificarea competentelor lingvistice în limbi straine cu probele de evaluare a competentei lingvistice într-o limba de circulatie internationala studiata pe parcursul învatamântului liceal.

In acest context, CENTRUL DE LIMBI STRAINE EUROLINGVA isi propune sa vina in intampinarea elevilor care doresc sa sustina un examen cu recunoastere internationala prin organizarea unei sesiuni de pretestari gratuite oferite de University of Cambridge ESOL Examinations prin intermediul Asociatiei Eurolingva. Aceste pretestari le ofera elevilor posibilitatea de a-si verifica abilitatile si cunostintele de limba engleza în conditii reale de examen si îi familiarizeaza cu atmosfera, rigoarea si pretentiile testului. În plus, subiectele si foile tipizate sunt venite direct de la Cambridge, urmand ca, dupa pretestare, lucrarile sa fie trimise universitatii britanice, unde vor fi evaluate si notate.

Cele doua tipuri de examene pentru care se organizeaza pretestarea sunt FCE (nivel B2) si CAE (nivel C1). Candidatii vor sustine probele de Writing, Reading, Listening si Use of English.

Mentionam ca numarul de pretestari este limitat, ocuparea locurilor disponibile facandu-se in ordinea “primul venit, primul servit”. Candidatii pentru care nu mai avem disponibile locuri vor putea sustine pretestarile gratuite intr-o alta sesiune organzata in perioada februarie – martie.

Pretestarile vor avea loc pe 22 si 23 octombrie 2012, incepand cu ora 15:30, la Centrul de Limbi Straine EUROLINGVA din Galati.

Inscrierile se pot face pana in data de 17 octombrie 2012 prin e-mail la adresa galati@eurolingva.ro.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.