dcp100168 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 În etapa a 14-a, duminica, 4 noiembrie, ora 19.00, Dolce Sport, Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş
dcp100168 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Tănase: "Vrem puncte!"Antrenorul Viorel Tănase a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că meciul cu CS Gaz Metan Mediaș, din etapa a XIV-a a Ligii I Bergenbier, trebuie câștigat pentru a evada în cele din urmă din subsolul clasamentului."Am urmărit ecdhipa din Mediaș în ultimele etape, este o formație bună, cu jucători experimentați și de viteză. A înregistrat oarece fluctuații în ultima perioadă și sper să câștigăm. Trebuie să facem tot posibilul pentru a ne impune, jucătorii care vor intra pe teren trebuie să dea sută la sută. Avem infirmeria plină, Gabi Paraschiv fiind după jocul cu CF Brăila suspect de ruptură musculară, dar nu mă plâng. Consider că voi găsi soluțiile necesare pentru a lua cele trei puncte", a afirmat Viorel Tănase.otelul-galati.ro
dcp100168 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş 2-0Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Giurgiu '14 şi Pena '59.1-0: Giurgiu deschide scorul cu un şut de la 25 de metri.2-0: Pena înscrie cu o lovitură cu capul din şase metri, după o lovitură liberă executată de Băjenaru.Oţelul Galaţi: Brăneţ - Cârjă, Sîrghi, Sipovici, Cucu - Giurgiu, Neagu - Iorga, Băjenaru (Filip '70), Stromajer (Chipirliu '89) - Pena (Didi '79). Antrenor: Viorel Tănase.Gaz Metan Mediaş: Loncarici - Ciucă, Frăsinescu, Muth, Buzean - Tahar, Negru (Todea '62) - Astafei, Eric, C. Petre (Vasilache '57) - Bawab (Bud '75). Antrenor: Cristian Pustai.Cartonaş galben: Negru '59.Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Valentin Avram, Marius Nicoară (asistenţi) - Dragoş Teodor (rezervă). Observatori: Florin Hîncu, Mircea Cezar Ionescu.La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.
dcp100168 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Victoria cu Gaz Metan naşte ambiţii la Oţelul: "Încă mai sperăm la un loc de cupă europeană"Directorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a prins curaj după victoria obţinută de echipa sa în faţa lui Gaz Metan (2-0). Şeful grupării dunărene încă ia în calcul punctele luate de TAS şi spune că speră ca la finalul campionatului gălăţenii să ocupe un loc de cupă europeană. "Am scăpat, am mai mişcat şi noi în clasament în această seară. Trebuie să ne îndreptăm cât mai repede spre salvarea de la retrogradare şi după aceea să mai sperăm la un loc de cupe europene. Este greu, am făcut mulţi paşi greşiţi, dar mai sperăm. Sunt convins că dacă vom mai obţine şi alte victorii, vom urca repede în clasament. Apreciez evoluţia lui Cristi Brăneţ, a fost decisivă în această seară. Nu au contat accidentările, cei care au intrat în această seară au făcut-o foarte bine", a spus Narcis Răducan la DolceSport.În ciuda celor trei puncte din meciul cu Gaz Metan, Oţelul rămâne pe locul al 15-lea al clasamentului, retrogradabil. Cu cele două puncte luate de TAS, gălăţenii ar urca pe 12.prosport.roPustai nici nu vrea să audă de retrogradareChiar dacă echipa sa a pierdut şi la Galaţi şi s-a apropiat de zona periculoasă a clasamentului, antrenorul lui Gaz Metan, Cristi Pustai, spune că nu se teme de retrogradare şi că va reuşi să rezolve problema rezultatelor. "M-au supărat şi rezultatul şi jocul. Nu avem reacţii la fazele fixe, iar asta se vede şi pe tabelă. Nici gazdele nu au avut multe situaţii. Poate dacă reuşeam să marcăm la ocazia lui Tahar, altfel arăta jocul. Oţelul este o echipă care primeşte greu gol, o echipă care a fost campioana României. Sunt extrem de pragmatici. Noi avem oscilaţii. În momentul în care am jucat bine, nu am făcut puncte. Avem nevoie de două-trei victorii consecutive ca să urcăm în clasament, nu mă gândesc la retrogradare", a spus Pustai la DolceSport.prosport.ro
Recommended Posts