Jump to content

A născut pe toaletă şi a scăpat copilul în hazna


dcp100168

Recommended Posts

O gălăţeancă a născut pe toaletă şi a scăpat copilul în haznaua cu dejecţii

O femeie din comuna gălăţeană Cudalbi susţine că a născut prematur în timp ce se afla, pentru necesităţi fiziologice, la veceul din curte. Fătul, în vârstă de şapte luni, a căzut în groapa colectoare a latrinei şi s-a înecat.

„Un echipaj al substaţiei de ambulanţă de la Pechea a intervenit în urma apelului la 112. Femeia, în vârstă de 39 de ani, a spus că i s-a rupt apa şi că a scăpat fătul prin orificiul din podeaua veceului. Ea a mai afirmat că soţul său a telefonat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă, după care a încercat să scoată copilul scufundat în dejecţiile din groapă însă acesta se înecase", ne-a informat dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Lăuza a fost transportată la Spitalul de Urgenţă şi este internată în secţia Obstetrică Fiziologică.

Pentru a se verifica ipoteza unui avort provocat, a fost demarată o anchetă care urmează să clarifice printre altele de ce femeia aflată în travaliu n-a cerut ajutor medical mai devreme.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Ba tampitilor, intai scoti copilul apoi stai la telefon sa astepti 10 minute pana iti raspune robotul "momentan toti operatorii is ocupati, asteptati putin" si pana iti raspunde un operator.

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.