Jump to content

6,6 milioane de euro pentru modernizarea punctelor termice


dcp100168

Recommended Posts

6,6 milioane de euro pentru modernizarea punctelor termice

Peste 6,6 milioane de euro, adică 29.902.850 de lei fără TVA, este dispusă Primăria municipiului Galaţi să investească în reabilitarea punctelor termice din Galaţi.

În acest moment, din cele 54 de puncte termice câte numără municipiul, doar 19 sunt complet reabilitate şi modernizate, 21 nu au nici măcar un şurub schimbat, iar restul se află în diferite stadii de modernizare sau reabilitare. Cert este că Primăria tocmai a scos la licitaţie deschisă un contract de reabilitare şi modernizare a 19 puncte termice situate în Centru, Port, Mazepa I, Tiglina I, Micro 16, 17, 18, 19, 21, 14, 38, 39 şi 40 şi punctul termic al Liceul Metalurgic. Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Concret, cele 19 puncte termice vor beneficia de lucrări de instalare de echipamente de încălzire centrală, reparaţii generale şi de renovare a clădirii punctului termic, inclusiv la instalaţii electrice şi sanitare, şarpantă şi învelitori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Galaţi, Mihai Costache, din cele 29,9 milioane de lei, 60 la sută vin de la bugetul de stat, iar restul de la bugetul local. Aşa cum v-am informat deja, Galaţiul a primit de la Ministerul Administraţiei 3.400.000 de lei pentru modernizarea a zece puncte termice şi a reţelelor aferente.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.