Jump to content

Disponibilizările toamnei 2012, la Galaţi


Recommended Posts

Disponibilizările toamnei 2012, la Galaţi

Numărul gălăţenilor fără un loc de muncă se va îngroşa nu numai cu angajaţii de la Combinat, ale căror cereri de autodisponibilizare au fost aprobate, şi aici este vorba până în prezent de circa 400 de persoane, dar şi cu angajaţii unor firme importante din Galaţi, care au rămas sau vor rămâne fără slujbă.

Astfel, pe lista societăţilor care au notificat că vor trimite angajaţi în şomaj se află firma de construcţii Vega 93, care a anunţat instituţiile gălăţene abilitate că trimite acasă eşalonat un număr de 550 de salariaţi, acţiunea începând încă din data de 8 septembrie.

O altă firmă care are ca obiect de activitate lucrările de construcţii şi de modernizare a drumurilor este Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, aflată în subordinea Consiliului Judeţului Galaţi şi care va disponibiliza începând cu luna noiembrie un număr de 26 de angajaţi din care 11 au domiciliul în Tecuci.

Nu numai domeniul construcţiilor este atins de reduceri de personal, ci şi cel al salubrizării. Astfel, firma RER care se ocupă cu salubrizarea oraşului a anunţat că va disponibiliza 75 de angajaţi în cursul lunilor octombrie şi noiembrie.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.