Jump to content

Evidenţa Populaţiei are şef nou


dcp100168

Recommended Posts

Evidenţa Populaţiei are şef nou

Prin dispoziţia primarului municipiului Galaţi, Marius Stan, s-a schimbat şefia Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Galaţi. În locul agentului şef de Poliţie Florin Tofan a fost desemnată la cârma serviciului din cadrul Primăriei municipiului Galaţi, Daniela Popescu.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, Mihai Costache, spune că este doar o schimbare „de facto”, în sensul că Florin Tofan avea doar drept de semnătură din 2010 încoace, şi nu era funcţionar public. Daniela Popescu a primit acest drept de semnătură a documentelor din cadrul serviciului până la numirea unui şef în urma organizării unui concurs. Mihai Costache spune că nu a existat ceva imputabil în privinţa lui Florin Tofan.

Bârfele care circulă prin oraş spun că Florin Tofan a fost înlocuit tocmai cu secretara lui. Ofiţerul de presă al municipalităţii, Mihai Costache, susţine că nu este vorba de aşa ceva. Serviciul nu are decât 18 angajaţi care se ocupă de evidenţa populaţiei în municipiul Galaţi şi în alte 21 de comune, motiv pentru care fiecare dintre salariaţi face, cu rândul, la biroul de relaţii cu publicul al instituţiei. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere postate pe site-ul Primăriei Galaţi, Daniela Popescu este inspector, funcţionar public şi are un venit anual de 15.102 lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.