Jump to content

Bărbat tâlhărit în toaleta unui cămin din Micro 19


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat tâlhărit în toaleta unui cămin din Micro 19

Doi gălăţeni au dat dovadă de o îndrăzneală de neimaginat zilele trecute, când au dat buzna în baia unui cămin de nefamilişti cu gânduri necurate. În grupul sanitar comun au dat peste un locatar, care se afla la toaletă pentru necesităţi fiziologice şi fără să ţină cont de penibilul situaţiei l-au bruscat pe om şi i-au smuls de la gât un lanţ şi o cruciuliţă din aur. Victima, un bărbat de 49 de ani, a sunat imediat la poliţie, agenţii de la Secţia 3 reuşind, după câteva verificări, să dea de urma atacatorilor, identificaţi în persoana lui Ionel C., de 34 de ani, şi a lui Marian P., de 19 ani. Bijuteriile au fost de altfel găsite asupra bărbatului mai în vârstă.

Două tâlhării în 24 de ore

În urma cercetărilor şi a audierii celor doi, poliţiştii au aflat că atacatorii din baie mai comiseseră o faptă asemănătoare cu numai o zi înainte, când au agresat un bărbat de 30 de ani pentru a-i sustrage telefonul mobil şi suma de 300 de lei. Cele două isprăvi nu au rămas fără urmări pentru agresori, aceştia nemaifiind lăsaţi în libertate. Puşi sub acuzare pentru tâlhărie, ei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi mai apoi prezentaţi instanţei de judecată. "În baza probelor administrate, cei doi suspecţi au fost prezentaţi magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.