Jump to content

Indreptari lovituri usoare ( grindina,lovituri in parcari, etc) fara chit si revopsire


edin

Recommended Posts

PENTRU CEI PRETENTIOSI CU MASINA LOR SI RESPECTA

ORIGINALUL

MAGIC !

Iti pasa de masina ta ?

O lovitura pe masina ?

Alternativa la reparatia traditionala cu chit si revopsire !

- eliminare lovituri de grindina si indoituri minore ( in locuri accesibile ) Fara

Chit si Revopsire , cu tehnici inteligente , neconventionale , import

USA .

- inovativ si ecologic

- avantaje : nu apar nepotriviri de vopsea ,mentinandu-se vopseaua originala masina isi pastreaza valoarea in cazul revanzarii, mai mult poate fi polishata ( lustruita ),protectie impotriva coroziuni

i

Este o tehnica unica de a crea presiune in partea din spate a panoului deteriorat ,sau tragere , pana cand deformatia revine la forma initiala. Reparatia este minutioasa ,se lucreaza milimetru cu milimetru . Timp de lucru in functie de pozitionare pe caroserie,marime, acces ( daca necesita demontarea unor panouri ) cca.2-6 ore , chiar si mai mult.

Metoda de eliminare a deformatiei este un procedeu manual ,ce utilizeaza instrumente specializate, se bazeaza pe memoria aliajului de a reveni la forma initiala, pastrandu-se vopseaua originala .

O reparatie corecta de lovituri de grindina ( cca 100-150 lovituri pe element ), dureaza 2-3 zile

Deformatia trebuie remediata in timp cat mai scurt de la aparitia ei , altfel cu trecerea timpului apar tensiuni remanente, memoria aliajului de a reveni la forma initiala scade, implicit reparatia devine mai greoaie si mai costisitoare .

Adeptii reparatiei clasice ( polizare ,chituire, vopsire) trebuie sa aiba in vedere faptul ca elementele caroseriei cele mai expuse la grindina sunt si cele mai expuse razelor solare sau temperaturilor foarte scazute , fapt ce , in timp , duce la fisurarea stratului de chit datorita ciclurilor repetate de dilatare contractie, implicit fisurarea lacului .

TEL. 0745 024 793 / Galati

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.