Jump to content

Fiul lui Hagi a marcat primul său gol pentru naţională la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Fiul lui Hagi a marcat primul său gol pentru naţională la Galaţi

Fiul fostului internaţional Gheorghe Hagi, Ianis, a înscris, marţi, un gol în partida amicală pe care echipa naţională "under 14" a României a câştigat-o, cu scorul de 3-1 (0-0), la Galaţi, în faţa Republicii Moldova, acesta reprezentând debutul pe banca tehnică a lui Florin Răducioiu. Golurile au fost marcate de Ianis Hagi (minutul 47, din penalti), Ciobanu (minutul 62), Căpuşă (minutul 90), respectiv Caragi (minutul 54).

"Este important că am câştigat, rezultatul contează întotdeauna. Încerc să le transmit jucătorilor această mentalitate, de a merge întotdeauna la victorie. Sunt bucuros pentru băieţi, au făcut un efort deosebit, este mai mult victoria lor decât a mea. Să nu uităm că am jucat cea mai mare parte a timpului cu un om mai puţin, iar reacţia băieţilor a fost foarte bună. Mai sunt lucruri de corectat, suntem abia la început şi este mult de lucru. M-a bucurat felul în care a jucat Ianis Hagi, este un fotbalist foarte interesant, foarte inteligent în joc. Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor cu el, doar timpul o va spune", a declarat noul antrenor al echipei sub 14 ani, Florin Răducioiu.

La rândul său, Ianis Hagi speră ca tatăl său să fi văzut meciul, mai ales că acesta a fost primul său gol la echipa naţională. "A fost foarte frumos, am marcat un gol şi am dat o pasă de gol. Sper ca tata să fi văzut meciul, dar mai important este faptul că am jucat bine. M-a sunat înainte de meci, mi-a dat câteva sfaturi şi mi-a urat baftă. Este primul meu gol la naţională, gol pe care-l dedic familiei mele. Este ceva incredibil ca Răducioiu, unul dintre cei mai mari atacanţi ai României, să fie antrenorul nostru", a adăugat Hagi.

România şi Republica Moldova vor mai disputa încă o partidă amicală, joi, tot pe Stadionul Oţelul din Galaţi.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Echipa naţională under-14 a României a învins Republica Moldova, scor 2-1

Echipa naţională under-14 a României, antrenată de Florin Răducioiu, a învins, joi, la Galaţi, cu scorul de 2-1, reprezentativa similară a Republicii Moldova, în cel de-al doilea meci amical. Golurile "tricolorilor" au fost marcate în prima repriză de Ciobanu şi Coman.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.