dcp100168 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Fotbalişti ai Oţelului pedepsiţi pentru indisciplinăSeria neagră a Oţelului din campionat, cu zece meciuri consecutive fără victorie, a generat şi primele măsuri dictate în cazul unora dintre jucători.Mijlocaşul Laurenţiu Buş a fost exclus din lot pe teren nelimitat pentru refuzul de a juca pentru Oţelul II, conform antrenorului Viorel Tănase, mijlocaşul urmând să se antreneze cu echipa secundă.Alţi trei jucători au fost sancţionaţi cu reducerea salariului cu 25 la sută pe o lună, pentru nerespectarea programului stabilit de conducerea tehnică a echipei.viata-libera.ro
dcp100168 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Laurenţiu Buş a fost trimis la echipa a doua a clubului Oţelul GalaţiAntrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Viorel Tănase, a declarat, miercuri, că mijlocaşul Laurenţiu Buş a fost trimis la echipa a doua a clubului, iar jucătorii Laurenţiu Iorga, Gabriel Paraschiv şi Milan Perendija vor fi amendaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Eu nu mă joc, de când am venit am cerut respect, disciplină şi comunicare. Atâta timp cât dau un program, el trebuie respectat. În urma unui referat pe care-l voi înmâna preşedintelui clubului, vor fi luate măsurile necesare. Iorga, Paraschiv, Perendija şi Buş sunt jucătorii care vor suferi aceste penalizări. Primii trei vor fi amendaţi doar din punct de vedere financiar, pentru că nu au respectat programul meu, în timp ce Buş a fost îndepărtat din lotul primei formaţii pe o perioadă nedeterminată, pentru că a refuzat să joace la echipa a doua, acolo unde l-am trimis după meciul disputat acasă, împotriva Braşovului. Pentru mine aşa ceva este inadmisibil la un jucător profesionist. În plus, şi el va fi penalizat cu 25 la sută din salariu", a spus Tănase.
Recommended Posts