Jump to content

Comisariatul regional de mediu Galaţi se desfiinţează


dcp100168

Recommended Posts

Comisariatul regional de mediu Galaţi se desfiinţează

Guvernul a decis desfiinţarea celor opt comisariate regionale de mediu, printre care şi cel de la Galaţi, iar personalul va fi preluat de instituţii din subordinea Ministerului Mediului, pentru eficientizarea activităţii şi o economie anuală estimată la 305.000 lei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu.

Decizia a fost luată miercuri prin ordonanţă de urgenţă, iar, potrivit lui Zaharescu, Guvernul urmăreşte întărirea capacităţii instituţionale a Gărzii Naţionale de Mediu şi a Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi Activităţilor de Regim Silvic şi Vânătoare. "Modificările propuse debirocratizează instituţiile prin simplificarea circuitului instituţional şi dispunerea cu celeritate a activităţii de control şi de emitere a actelor de reglementare. Adoptarea în regim de urgenţă a prezentei ordonanţe de urgenţă duce la reducerea cheltuielilor publice şi la respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi cu Fondul Monetar Internaţional. Prin reorganizarea acestor instituţii se estimează economii bugetare în valoare de 305.000 lei pe an", a spus purtătorul de cuvânt al Executivului.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.