Jump to content

Poliţist de frontieră la datorie şi în timpul liber


dcp100168

Recommended Posts

Poliţist de frontieră la datorie şi în timpul liber

În ziua de 10 octombrie a.c., în jurul orei 15.20 un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, aflat în afara orelor de program, în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost sesizat de strigătele unei tinere care fusese lovită şi tâlhărită de doi bărbaţi.

Fără a sta pe gânduri, poliţistul de frontieră, care a mai reuşit în anul 2007 prinderea unui hoţ, a intervenit şi după o urmărire care a durat cateva minute, a reuşit prinderea şi reţinerea unuia dintre cei doi bărbaţi. Totodată au fost recuperate bunurile furate, un telefon mobil în valoare de 2000 lei şi un lănţişor de aur. Cel de al doilea suspect a fost reţinut de un alt tânăr care a intervenit.

Cei doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, au fost predaţi lucrătorilor Secţiei 2 Poliţie a municipiului Galaţi, care ulterior au întocmit pe numele lor actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.