Jump to content

Ecograf modern donat de Avon Spitalului Judeţean


dcp100168

Recommended Posts

Ecograf modern donat de Avon Spitalului Judeţean

Cancerul de sân, o cumplită maladie, care din păcate afectează din ce în ce mai multe femei poate fi depistat din timp acum şi la Galaţi. Un ecograf multidisciplinar a fost donat de firma Avon România Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Aparatul de ultimă generaţie ajută la îmbunătăţirea calităţii actului medical şi în acelaşi timp uşurează procesul de diagnosticare a pacienţilor. Ecograful Logiq P5 Premium, care de astăzi se află în secţia de Radiologie a Spitalului de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”, va permite medicilor oncologi să stabilească un diagnostic precoce şi exact. Astfel, frecvenţa mult mai înaltă a sunetelor le va permite medicilor să aibă imagini exacte şi pentru leziunile foarte mici.

„Vreau să adresez foarte multe mulţumiri firmei Avon. Ne bucurăm să fim beneficiarii acestui echipament performant şi deosebit de necesar pentru noi”, a declarat dr. Călina Lazarovici, managerul Spitalul de Urgenţă Galaţi. „Faptul că noi avem un ecograf cu care noi putem să facem nişte ecografii de sân de calitate bună va fi un element foarte bun”, a precizat dr. Elisabeta Şerban, şef secţie obstetrică ginecologie 2 a Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Valoarea ecografului se ridică la 55.000 de dolari, iar achiziţionarea lui nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Avon România prin campania pentru sănătatea sânilor, „Află că eşti bine”, începută în urmă cu 10 ani.

Ecograful multidisciplinar Logiq P5 Premium poate fi folosit şi pentru examinări abdominale, urologice, pediatrice şi neonatologice.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.