Jump to content

Un cioban sexagenar şi-a ucis tovarăşul de pahar


dcp100168

Recommended Posts

Un cioban sexagenar şi-a ucis tovarăşul de pahar

Un bărbat de 61 de ani, cioban la o stână din Vânători a ajuns în arestul Poliţiei Galaţi, fiind principalul suspect într-o crimă. Bărbatul lucra la stână împreună cu un tânăr de 22 de ani. Aseară, se pare că cei doi bărbaţi au băut, după care s-au luat la ceartă. După minute bune de discuţii contradictorii, cearta a devenit şi mai aprinsă. La un moment dat, bărbatul de 61 de ani a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat în piept pe tânărul de 22. Speriat de ceea ce a făcut, sexagenarul a alergat într-un suflet în sat şi le-a spus trecătorilor ce a făcut.

„În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi specialişti criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi care, în scurt timp a depistat, în zona de vegetaţie a stânei, suspectul de comitere a faptei ca fiind un bărbat de 61 ani din Galaţi”, a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Galaţi.

Cadavrul bărbatului, care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracică, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Cioban de 22 de ani ucis de un baci sexagenar

Un bărbat în vârstă de 22 de ani din Suceveni, Valentin Anghel, a fost găsit, joi seara, înjungheat în inimă, în faţa unei stâne din Vânători. O ambulanţă a ajuns la faţă locului. "Pacientul prezenta leziuni greve în zona inimii. A fost transportat la spital dar a decedat”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directoril SAJ Galaţi. Cadavrul bărbatului, care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracică, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Ancheta fost preluată de poliţişti, cordonaţi de un procuror criminalist.

„În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi specialişti criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care în scurt timp a depistat, în zona de vegetaţie a stânei, suspectul de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 61 ani din Galaţi”, a precizat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi. În baza probelor administrate, Constantin Piţu a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Beţia şi cearta i-au adus 11 ani de puşcărie

Constantin Piţu, ciobanul care şi-a înjunghiat un coleg, s-a ales cu o condamnare la 11 ani de puşcărie, pentru omor. În toamna anului trecut, individul a fost arestat, imediat după ce a comis crima. Între Piţu şi victimă, Neculai Anghel, în etate de 22 ani, a izbucnit o ceartă care s-a încheiat cu un asasinat. Procurorii au concluzionat că teribilul final a avut loc pe fondul consumului de alcool.

viata-libera.ro


 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.