Jump to content

Zamfira Parincu - gălăţeanca mai frumoasă decât Antonia


dcp100168

Recommended Posts

Zamfira Parincu - gălăţeanca mai frumoasă decât Antonia

* Zamfira are 16 ani şi a apărut, în septembrie, cu pictoriale în patru reviste

Are 16 ani şi a apărut în luna septembrie în pictorialele din patru reviste cunoscute: „Marie Claire”, „Femeia”, „Avantaje” şi „Ce se întâmplă, doctore?”. În noiembrie o veţi putea vedea şi în „Elle”. Este elevă în clasa a X-a, profil Ştiinţe sociale, la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, olimpică la română şi istorie, iar la finele anului trecut şcolar a avut media 9,40.

Zamfira Parincu a fost recrutată în luna iulie de Agenţia MRA Models din Bucureşti, prima agenţie de modele din România, înfiinţată în 1992 de Liviu Ionescu, fost model în perioada 1986-1989. Are picioare lungi, 1,80 metri înălţime şi 54 de kilograme, ochi albaştri expresivi şi un zâmbet care te cucereşte din prima. Îi plac cărţile poliţiste şi vrea să devină magistrat.

TinaR a ochit-o pe când avea 12 ani

Avea 12 ani când, aflându-se într-un magazin TinaR, alături de mama ei, au văzut-o câteva persoane care făceau recrutări pentru o campanie de promovare şi au spus: „Chipul acestei fete am vrea să fie imaginea noastră”. „Ei căutau de fapt fete peste 14 ani, eu având abia 12 mi-au spus că, totuşi, e bine să încerc, atunci însă nu am vrut. Apoi m-au contactat şi cei de la BSB, dar tot nu m-a interesat”, povesteşte Zamfira.

Abia în vara acestui an i-a luat în serios pe cei de la MRA Models, cu care mai avusese anterior unele colaborări sporadice.

"Să zâmbeşti întruna, indiferent de ceea ce e în sufletul tău"

MRA are o sută de modele cu contract, dar şi o secţiune casting pentru persoane între 4 şi 60 de ani. Ca model, trebuie să fii în formă mereu. „Întâi participi la nişte teste, unde mergi nemachiată, nearanjată, naturală. Scopul acestor teste este să-ţi vadă cei de la agenţie personalitatea, să vadă pe ce să se axeze, dacă eşti potrivită pentru fotografie comercială sau fashion. Pe mine m-au ales şi pentru comercial, şi pentru fashion, şi pentru lenjerie intimă”, spune Zamfira.

Din afară pare frumos şi simplu, ce poate fi greu în a face fotografii şi a îmbrăca haine de colecţie? Din interior, însă, lucrurile sunt ceva mai complicate: „Cel mai greu e să-ţi dozezi efortul. E solicitant, machiajul şi coafura durează vreo două ore, după care, la prezentarea propriu-zisă sunt câteva ore de aşteptare, în care efectiv stai degeaba. Apoi intri din nou în priză, îmbracă-te, schimbă-te, probează haine. La o şedinţă se fac între 800 şi 1.000 de fotografii, timp de 4-5 ore sau chiar mai mult. Sunt şi şedinţe unde trebuie să zâmbeşti întruna, indiferent ce e în sufletul tău”.

„Fotografilor le place când mă încrunt”

„Eu mă regăsesc în toate acele fotografii, pentru că ştiu ce am făcut, însă cei din jur nu mă recunosc întotdeauna. De exemplu, mama îmi spune uneori: asta nu eşti tu! Ba da, eu sunt. Mulţi mă întreabă: eşti tu? Pentru că în unele par foarte matură, iar în altele, dimpotrivă, par un copil. E vorba de atitudine. Pot să fiu mai zâmbăreaţă sau, la polul opus, mai dură. Majoritatea fotografilor îmi spun că le place când mă încrunt”, mărturiseşte Zamfira.

Ştie să distingă frumuseţea pasageră de o frumuseţe dublată de o personalitate puternică. Spune că va continua modellingul cât timp va putea: „Atât cât voi fi în formă şi voi simţi că nu mă depăşeşte”. Înălţimea este pentru ea un atu: „Când eşti mai înalt poţi să alegi ce vrei să vezi, la propriu şi la figurat. Iar dacă cineva te vorbeşte de rău poţi, pur şi simplu, să nu-l bagi în seamă”, conchide tânăra.

viata-libera.ro

7ce687969143053fd5d58c1d968e197d_L.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.