Jump to content

Două maşini au ars la sfârşitul săptămânii trecute


dcp100168

Recommended Posts

Două maşini au ars la sfârşitul săptămânii trecute

Un autoturism făcut scrum şi alte trei maşini parcate alături de acesta serios afectate de flăcări. Este bilanţul unui incendiu violent izbucnit în parcarea unui bloc de pe strada Ionel Fernic. Din câte se pare, sursa de la care s-a extins pârjolul a fost un Ford Focus. Echipajele de pompieri au fost nevoite să lucreze mai bine de o oră şi jumătate la stingerea incendiului care ameninţa şi alte autoturisme din apropiere. Din păcate, militarii nu au mai putut salva nimic din Fordul despre care spun că a fost ţinta unei acţiuni intenţionate, acesta arzând în proporţie de 90 la sută. Temperaturile puternice au afectat şi alte trei maşini, un Renault Megane, un Mitsubishi şi o Dacia Logan, valoarea totală a pagubelor estimate atingând cifra de 35.000 de lei. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Audi ars în Mazepa

S-a întâmplat pe strada Constantin Brâncoveanu, unde un autoturism Audi A6 a luat foc din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică. Datorită intervenţiei prompte a pompierilor, focul nu s-a extins la alte maşini. Defecţiunea tehnică despre care se presupune că a stat la baza incendiului a adus însă în sarcina proprietarului maşinii o pagubă de circa 30.000 de lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.