Jump to content

Peste 2.000 de gălăţeni, la mitingul USL de la Bucureşti


dcp100168

Recommended Posts

Peste 2.000 de gălăţeni, la mitingul USL de la Bucureşti

Cei mai mulţi participanţi, cel puţin 1.000, au fost din partea PSD Galaţi, celelalte două partide, PNL şi PC participând fiecare cu câte 550 de delegaţi.

Prezenţă masivă a delegaţilor filialei gălăţene a Uniunii Social Liberale pe Arena Naţională. Nu mai puţin de 2.000 de membri ai PSD, PNL şi PC Galaţi au fost mobilizaţi pentru participarea la mitingul de lansare a candidaţilor USL la alegerile parlamentare. Delegaţiile celor trei partide au fost compuse în primul rând din persoane cu funcţii de conducere.

PSD Galaţi a avut cea mai numeroasă participare la acest eveniment preelectoral. „Peste 1.000 de gălăţeni, membri ai Partidului Social Democrat, au ţinut să ia parte la cea mai mare manifestare politică de după 1989", a precizat Claudiu Brânzan.

La PNL şi la PC au fost mobilizaţi câte 500 de membri, însă au participat mai mulţi, interesul pentru miting fiind se pare peste aşteptările organizatorilor.

Potrivit organizatorilor, pe Arena Naţională s-au aflat 74.000 de membri ai partidelor care compun Uniunea Social Liberală.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.