Jump to content

Iulian Apostol îi ia banii lui Copos fără să joace


dcp100168

Recommended Posts

Iulian Apostol îi ia banii lui Copos fără să joace

Planul lui Copos de a reduce cheltuielile salariale la Rapid nu merge, patronul din Giulesti avand batai de cap cu unul dintre fotbalistii vizati.

Finantatorul giulestenilor a nominalizat deja patru jucatori care vor parasi echipa in pauza de iarna si a incetat sa le mai plateasca salariile pentru a-i convinge sa depuna memorii la LPF. Numai ca lucrurile nu merg conform planului, Iulian Apostol refuzand sa se adreseze Ligii Profesioniste pentru a deveni liber de contract! Conform site-ului gsp.ro, "Mucles" nu vrea sa renunte la salariu si va cere Comisiilor doar achitarea acestuia, fara a solicita si desfacerea contractului.

18.000 de euro lunar incaseaza Apostol de la Rapid, iar contractul este valabil pana la finalul sezonului. Mijlocasul a fost adus in Giulesti de Razvan Lucescu, in vara anului 2011.

In varsta de 31 de ani, Apostol a mai jucat la formatiile Dunarea Galati, Metalul Plopeni, Gloria Buzau, Otelul Galati, Farul Constanta, Unirea Urziceni si Steaua.

ziare.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.