Jump to content

Mihail Boldea, turnat că face sex în arest


dcp100168

Recommended Posts

Mihail Boldea, turnat că face sex în arest

Deşi ancheta penală a luat sfârşit şi dosarul a ajuns în instanţă, fostul deputat Mihail Boldea se află încă în arestul preventiv al Poliţiei gălăţene. O parte dintre inculpaţi îşi execută arestul preventiv la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, motiv de supărare pentru cei anchetaţi în dosarul Boldea. Nemulţumit că este tratat diferit, unul dintre inculpaţii din dosar ne-a trimis o scrisoare pe adresa redacţiei, în care ne-a relatat supărările lui.

„În celebrul dosar al deputatului Boldea sunt inculpate mai multe persoane cu diferite funcţii: deputaţi, funcţionari publici, oameni cu studii medii şi oameni fără studii. Vă aduc la cunoştinţă că se face o aplicare greşită a legii, inculpaţii nefiind supuşi unui tratament egal. Astfel, Mihail Boldea este reţinut în arestul IPJ Galaţi, unde are parte de un tratament de şef. I se aduce mâncare de la McDonald's, fast-food, băuturi alcoolice, are parte şi de tratament sexual (vine iubita şi face sex într-o cameră pusă la dispoziţia şefului), telefon. Toate aceste activităţi le susţine dând cu bani în dreapta şi în stânga la diferiţi ofiţeri şi la diferite instituţii care-l ţin în braţe. Ceilalţi membri stau la Penitenciarul Galaţi. Mâncăm mâncarea penitenciarului. Solicităm să fie şi el transferat în penitenciar, nu să aibă parte de tratament preferenţial pentru că-şi permite să-şi plătească puşcăria din bani care a înşelat atâta lume. Şi aici i se acordă protecţie generală, fiind nenumăraţi procurori, parlamentari, care îşi ispăşesc arestarea în penitenciarele din România. Exemplu: procurorul Max Bălăşescu, Adrian Năstase, fostul deţinut Nati Meir etc., care sunt în executarea arestului preventiv sau a unei pedepse şi sunt ţinuţi în penitenciare. De aceea vă rog să faceţi o anchetă amănunţită şi să faceţi dreptate cu tratamentul preferenţial al domnului deputat Mihail Boldea”, se arată în scrisoarea primită la redacţie.

Semnatarul scrisorii ne-a rugat să îi păstrăm anonimatul pentru că îi este frică de Mihail Boldea şi a precizat în finalul scrisorii că opinia lui este cea a tuturor inculpaţilor arestaţi în acest dosar.

Persoanele aflate în arest preventiv nu pot fi contactate de presă, lucru precizat în legea 275/2006, cu privire la executarea pedepselor. Dar, ţinând cont că acuzaţiile de mai sus sunt destul de grave, am luat legătura cu Inspectoratul de Poliţie pentru a afla dacă Mihail Boldea are sau nu un tratament preferenţial. „Mihail Boldea se află în arestul IPJ şi beneficiază de aceleaşi drepturi ca orice alt arestat preventiv. Conform HG 1897/2006, arestaţii preventiv nu au dreptul la vizite intime. Mai mult decât atât, în arest nu se introduc băuturi alcoolice”, ne-a informat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Aceleaşi explicaţii le-am primit şi din partea biroului de presă din cadrul Penitenciarului Galaţi. Legea este lege şi, teoretic, se aplică tuturor la fel. Acuzaţiile aduse la adresa regimului de detenţie în care se află Mihail Boldea le aparţin în exclusivitate semnatarilor scrisorii.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.