Jump to content

CET şi Apaterm sunt pregătite să dea căldură


dcp100168

Recommended Posts

CET şi Apaterm sunt pregătite să dea căldură

* Cele două societăţi aşteaptă, însă, ca temperaturile nocturne să scadă sub 10 grade Celsius

Afară se răceşte şi temperaturile în scădere din apartamente devin tot mai greu de suportat, mai ales de către familiile cu copii mici. Unele au pornit deja aerotermele sau calorifere electrice, pentru a face cald în locuinţe. "Am băgat caloriferul în priză, pentru cea mică", ne-a spus Constantin, un gălăţean care are o fiică în vârstă de 8 ani.

În coborâre până la pragul termic

În Galaţi sunt peste 80.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de încălzire şi acelea care nu sunt deja încălzite de costisitoarele, dar eficientele dispozitive electrice trebuie să aştepte ca producătorul de agent termic Electrocentrale şi distribuitorul de apă caldă şi căldură Apaterm să înceapă încălzirea oraşului. Cei doi furnizori spun că, tehnic, sunt pregătiţi să pornească sistemul, dar nu o fac pentru că, deocamdată, nu sunt întrunite condiţiile de temperatură. "Conform legii, trebuie să avem temperaturi sub 10 grade Celsius trei nopţi la rând ca să putem porni sistemul centralizat de încălzire şi, până acum, nu am avut asemenea temperaturi nici măcar într-o noapte", a declarat, ieri, directorul de producţie al societăţii Apaterm, Mircea Ispas.

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie relevă, însă, că pragul termic ar putea fi atins în perioada imediat următoare. "În Moldova, mediile termice vor fi uşor mai ridicate decât valorile normale climatologic până pe 26 octombrie, dar apoi vor scădea accentuat de la o zi la alta până pe 29 octombrie, când maximele diurne vor coborî spre aproximativ 6 grade, iar minimele nocturne se vor situa în jurul a 0 grade. După 30-31 octombrie, vremea se va încălzi treptat, devenind normală termic în intervalul 2-5 noiembrie, când mediile termice vor atinge circa 13 grade ziua şi 4 grade noaptea", anunţă ANM.

Probele la cald ar putea începe la 1 noiembrie

Între timp, Apaterm face ultimele pregătiri înaintea pornirii sistemului centralizat de încălzire. "Acum facem probele la rece. Probele la cald vor începe, probabil, în jurul datei de 1 noiembrie, în funcţie de evoluţia temperaturii", a spus Ispas.

Pentru a efectua probe la cald, Apaterm trebuie să primească de la Electrocentrale agent termic la parametri mai ridicaţi decât cei la care asigură alimentarea cu apă caldă, iar oficialii termocentralei spun că nu vor avea probleme în a creşte aceşti parametri, în ciuda tensiunilor existente în relaţia cu Romgaz, furnizorul de gaz metan. "Romgaz ne trimite notificări săptămânale, ameninţându-ne că ne taie gazul dacă nu ne plătim facturile, cele la zi şi cele restante, însă reuşim - nu cu uşurinţă - să respectăm graficul de plăţi şi putem spune că suntem pregătiţi să trecem la regimul de iarnă. Aşteptăm doar semnalul de la Apaterm", a afirmat directorul Electrocentrale, Tudor Petre, îndemnându-i pe gălăţeni să achite facturile la întreţinere.

Datoriile se rostogolesc ca un bulgăre de zăpadă

În momentul de faţă, restanţele populaţiei faţă de furnizorul de apă caldă şi căldură Apaterm se ridică la 160 de milioane de lei (35 de milioane de euro). Pe fondul încasărilor scăzute de la consumatori, Apaterm a ajuns să îi datoreze producătorului de agent termic Electrocentrale nu mai puţin de 354 de milioane de lei (peste 77 de milioane de euro)! La rândul său, termocentrala a acumulat datorii de peste 112 milioane de lei (24 de milioane de euro) către propriii furnizori, din care 70 de milioane de lei (15 milioane de euro) numai către Romgaz.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Joi vom avea caloriferele calde

După zilele trecute – neobişnuit de călduroase pentru această perioadă de timp – mercurul termometrelor a coborât, astăzi, foarte mult, motiv pentru care gălăţenii au început să tremure în apartamente.

Conform legii, pornirea sistemului de termoficare centralizată se face în condiţiile în care, timp de trei zile consecutive, se înregistrează, noaptea, temperaturi sub 10 grade Celsius. Dacă frigul care a lovit astăzi Galaţiul se va menţine şi marţi şi miercuri, joi, conform legii, apartamentele ar trebui să aibă caloriferele calde.

Aşa se va şi întâmpla, decizie luată astăzi, între reprezentanţii Primăriei Galaţi, cei ai Electrocentrale şi cei ai Apaterm. „Suntem pregătiţi şi de miercuri vor începe probele la cald. Acolo unde nu vor fi probleme, agentul termic se va furniza în continuare”, a declarat pentru PresaGalaţi, directorul Electrocentrale, Petre Tudor. Potrivit acestuia, societatea este pregătită cu combustibil: „avem combustibil, gaze naturale. La păcură vom apela doar în condiţii deosebite. Rezerva noastră şi cea de stat asigură, pentru producţia exclusiv pe păcură, o autonomie de circa 10 zile”.

Şi directorul de producţie al Apaterm, Mircea Ispas a precizat „de miercuri începem probele la cald. Deja avem câteva şcoli care au cerut în mod expres să li se furnizeze mai devreme agent termic. Nu avem nicio asociaţie care să ne fi solicitat să nu furnizăm agentul termic”, a spus Mircea Ispas.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Căldura nu a ajuns la toată lumea! Avarii pe reţeaua de încălzire din oraş

Apaterm a început să furnizeze căldură către gălăţeni încă din cursul zilei de miercuri, dar agentul termic nu a ajuns încă la toţi consumatorii. Întârzierile sunt cauzate de avariile semnalate pe reţeaua de distribuţie sau pe reţelele interioare ale blocurilor de locuinţe după pornirea sistemului centralizat de încălzire. „Avem astfel de situaţii în aproape toate zonele oraşului. Sunt situaţii punctuale şi afectează un număr mic de consumatori. Încercăm să le remediem cât mai repede posibil”, a declarat, joi, directorul de producţie al societăţii Apaterm, Mircea Ispas.

Gălăţenii care nu au căldură încă sunt sfătuiţi să îi semnaleze situaţia asociaţiei de proprietari din care fac parte. Aceasta va sesiza Apaterm, dacă avaria s-a produs pe conductele societăţii, sau va apela la serviciile unei firme specializate, dacă avaria s-a produs în interiorul limitei de proprietate (în subsolul blocurilor sau pe ţevile din interiorul imobilului).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Galăţenii ar putea rămâne fără căldură de vineri!

Toate cele 78.000 de apartamente din municipiul Galaţi racordate la sistemul centralizat de încălzire ar putea rămâne fără căldură, începând de vineri dimineaţă, pe o perioadă nedeterminată!

Avertismentul vine chiar de la Romgaz, furnizorul de gaz metan al producătorului de energie termică din oraşul nostru, Electrocentrale Galaţi. După nenumărate notificări transmise termocentralei, prin care o avertiza să-şi plătească facturile curente şi restante, Romgaz i-a dat un ultimatum. „Vineri, 16 noiembrie 2012, la ora 6.00 dimineaţa, Romgaz ne taie gazele, dacă nu achităm datoria curentă şi reeşalonarea, circa 18 milioane de lei (dintr-un total care în octombrie era de 70 de milioane de lei, n.r.)”, a declarat, miercuri, directorul Electrocentrale, Tudor Petre.

Nu este prima dată când termocentrala riscă să rămână fără materia primă (gazul metan) din cauza întârzierilor la plată, avertismente similare fiindu-i transmise de către Romgaz şi iarna trecută. Problema este că, anul acesta, situaţia deja acută a restanţelor uriaşe şi a încasărilor slabe din lanţul încălzirii (populaţie - Apaterm - Electrocentrale - Romgaz) este complicată de haosul de la Apaterm, distribuitorul edilitar de căldură fiind în plin proces de reorganizare judiciară.

Oficialii Apaterm şi cei ai Electrocentrale lansează un nou apel la populaţie să facă plăţi la întreţinere, pentru ca sumele încasate să fie dirijate, prin Apaterm, către Electrocentrale şi, de acolo, către Romgaz, în scopul evitării suspendării livrărilor de gaze. De altfel, directorul Electrocentrale se afla chiar la sediul Apaterm în momentul în care a făcut declaraţii despre ultimatumul dat de furnizorul de gaze. „Sunt la Apaterm şi îi intreb de bani”, a spus Tudor Petre.

Restanţele populaţiei către Apaterm se ridică la 160 de milioane de lei, iar Apaterm are o datorie istorică de peste 350 de milioane de lei către societatea Electrocentrale, la rândul său datornică faţă de Romgaz.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Datoriile ne-au împins într-o nouă criză a căldurii. Primăria le cere gălăţenilor să-şi achite întreţinerea

* Electrocentrale trebuie să-i achite societăţii Romgaz 18 milioane de lei, altfel rămâne fără gaze mâine dimineaţă * Primăria spune că situaţia va fi depăşită şi că furnizarea de căldură nu va suferi nicio sincopă de-a lungul iernii * Autorităţile fac apel la populaţie să plătească întreţinerea, căci restanţele dau peste cap tot lanţul de termoficare

După ani de zile în care problema datoriilor în creştere ale populaţiei la încălzire a fost lăsată să coacă de administraţii mai preocupate de riscurile electorale decât de riscurile economice, buba este pe cale să se spargă în faţa unei echipe administrative noi şi se cere a fi tratată cu fermitate.

„18 milioane de lei până mâine sau vă tăiem gazul!”

Cu creanţe de 160 de milioane de lei pe care trebuie să le recupereze de la populaţie şi cu încasări de numai 525.000 de lei săptămâna trecută, distribuitorul de apă caldă şi căldură Apaterm are mari dificultăţi în a plăti agentul termic primar pe care îl primeşte de la Electrocentrale Galaţi, faţă de care are o datorie istorică de 354 de milioane de lei! Pe fondul încasărilor scăzute, Electrocentrale a ajuns să îi datoreze 70 de milioane de lei furnizorului de gaz metan Romgaz şi, deşi a negociat un grafic de eşalonare a debitului, invocă greutăţi şi în plata ratelor.

Întârzierile repetate au determinat Romgaz să înlocuiască notificările transmise regulat termocentralei cu un ultimatum. „Vineri, 16 noiembrie 2012, la ora 6,00 dimineaţa, Romgaz ne taie gazele, dacă nu achităm datoria curentă şi reeşalonarea, circa 18 milioane de lei”, a declarat, ieri, directorul Electrocentrale Galaţi, Tudor Petre.

Stocurile de păcură ale CET ajung pentru zece zile

Electrocentrale este o centrală mixtă, care poate produce energie consumând şi păcură, nu doar gaz metan. Rezervele de păcură ale termocentralei pot asigura consumul de căldură al municipiului timp de zece zile, în eventualitatea în care Romgaz opreşte livrările de gaz metan. „Avem o rezervă pentru zece zile, în caz de îngheţ sau de avarii pe conducte, dar noi trebuie să soluţionăm problema de fond – populaţia care aşteaptă căldură din centrala asta şi de la Apaterm trebuie să-şi plătească facturile la încălzire”, a afirmat Tudor Petre.

Primăria linişteşte populaţia, anunţând că situaţia va fi depăşită

Municipalitatea a reacţionat prompt la declaraţiile îngrijorătoare ale conducerii Electrocentrale, pregătind imediat virarea către Apaterm a unei tranşe din subvenţia restantă, banii având destinaţia Romgaz, via Electrocentrale. Totodată, Primăria a ţinut să liniştească cetăţenii printr-un comunicat de presă în care anunţa că situaţia va fi depăşită. „Primarul Marius Stan este în contact permanent atât cu conducerea Termoelectrica, cât şi cu factorii decidenţi din Romgaz, care au dat asigurări că situaţia de moment va fi depăşită, cel mai probabil, în cursul următoarelor ore, astfel încât furnizarea de apă caldă şi căldură prin sistemul public de termoficare să nu sufere nicio sincopă de-a lungul întregii ierni”, se arată în comunicatul emis, ieri după-amiază, de Biroul de Presă al Primăriei.

Precizând că urgentează demersurile de a reglementa situaţia distribuitorului de agent termic Apaterm, aflat în plin proces de reorganizare judiciară, municipalitatea a făcut apel la populaţie să achite căldura, dar şi la preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari, cărora le-a cerut „să înţeleagă că situaţia actuală nu poate fi tolerată la infinit deoarece neplata la timp a datoriilor generează probleme de finanţare pe întreg lanţul de producere şi distribuire a agentului termic”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Avarii în lanţ la reţeaua de termoficare

* Conductele de distribuţie a agentului termic au cedat în mod repetat în ultimele zile şi au lăsat gălăţenii în frig ore în şir * Au fost afectate aproape toate zonele oraşului * Cauzele multiplelor avarii ţin de starea foarte proastă a conductelor

Blocuri şi, în zilele proaste, părţi însemnate din cartierele rezidenţiale ale Galaţiului rămân cu orele fără căldură din cauză că ţevile de încălzire, vechi de zeci de ani, cedează una după alta. Numai în cursul acestei săptămâni s-au produs avarii în aproape fiecare zonă din oraş, reclamaţiile curgând gârlă din Aurel Vlaicu, I.C. Frimu, Micro 17, Mazepa şi, de vineri, din Ţiglina.

În Aurel Vlaicu, nu mai puţin de trei puncte termice ale societăţii Apaterm au încetat să mai furnizeze căldură o zi întreagă, după ce conducta prin care primeau agent termic de la Electrocentrale s-a spart. S-a întâmplat la mijlocul săptămânii şi au fost afectaţi locatarii mai multor blocuri.

Probleme au fost şi în Micro 17. „Am ajuns miercuri seară acasă şi în apartament era aproape la fel de frig ca afară. Repartitoarele erau deschise, trebuia să fie cald în casă. Am întrebat vecinii, nici ei nu aveau căldură, iar vana din subsolul blocului nu era închisă, deci problema nu era la noi. Caloriferele s-au încălzit abia după miezul nopţii”, s-a plâns un locatar de la blocul L9 din cartierul vestic al oraşului. La fel au păţit, joi, câţiva gălăţeni din I.C. Frimu.

În Mazepa a fost mai rău. „Miercuri a fost bine, a fost cald în casă toată ziua. Peste noapte, însă, caloriferele s-au răcit şi joi dimineaţă m-am trezit tremurând”, a spus o locatară de la blocul M14 din cartierul sudic.

Apaterm: „Sunt defecţiuni ca în fiecare iarnă”

Reprezentanţii Apaterm, societatea edilitară de distribuţie a agentului termic, au recunoscut că, de la pornirea sistemului centralizat de încălzire, s-au produs avarii repetate atât pe reţeaua proprie, cât şi pe reţeaua de transport a producătorului Electrocentrale. „Sunt avarii, ca în fiecare iarnă, şi pe reţeaua noastră, şi pe reţeaua CET. La noi nu afectează mulţi consumatori şi sunt mai uşor de rezolvat, atât din perspectiva complexităţii avariilor, cât şi a duratei intervenţiilor. La CET e ceva mai complicat, pentru că o avarie apărută pe reţeaua lor de transport lasă fără agent termic cel puţin un punct termic de-al nostru – asta înseamnă că mai multe blocuri rămân fără căldură – dar, la fel de bine, poate lăsa fără agent termic mai multe puncte termice”, a declarat, vineri, directorul de producţie de la Apaterm, Mircea Ispas, precizând că unele întreruperi de căldură sunt cauzate şi de închideri sau căderi ale reţelelor interioare ale blocurilor.

Conductele sunt prea vechi

Reţeaua de transport al agentului termic de la Electrocentrale la punctele termice din oraş măsoară 182 de kilometri, iar reţeaua de distribuţie a societăţii Apaterm măsoară 614 kilometri şi include 119 puncte termice. Ambele reţele sunt supradimensionate şi depăşite moral şi fizic, după cum a apreciat prof. dr. ing. Eduard Minciuc, de la Facultatea de Energetică a Universităţii Politehnice din Bucureşti, în timpul audierii publice pe tema eficienţei energetice desfăşurată pe 31 octombrie la Galaţi.

O recunosc şi cei din sistem. „La Apaterm, doar 25-30 la sută din ţevi sunt noi. În rest, ţevile sunt vechi şi societatea nu înlocuieşte decât 10-20 de kilometri pe an, pentru că nici nu are bani. La Electrocentrale, situaţia e şi mai proastă, pentru că acolo nici nu prea s-au făcut înlocuiri de conducte”, au declarat surse din interiorul Primăriei, cea care controlează societatea Apaterm şi, totodată, beneficiază de serviciile acesteia.

Sistemul centralizat de încălzire, la care iniţial erau racordate 117.800 de apartamente din Galaţi, deserveşte acum 78.800 de locuinţe şi numărul lor scade anual. Cei mai mulţi dintre gălăţenii care părăsesc sistemul, optând pentru centrale de apartament (pe gaz metan), reclamă calitatea slabă a serviciilor furnizate de Apaterm.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Calorifere reci din cauza avariilor

Potrivit informaţiilor furnizate de către directorul de producţie al Apaterm, Mircea Ispas, furnizarea căldurii este imposibil de realizat în câteva imobile din Galaţi. „Apaterm nu poate furniza căldură la 28 de blocuri şi la 11 scări din cauza avariilor existente la subsol sau la instalaţiile din locuinţe. Remedierea avariilor nu este obligaţia societăţii noastre, ţinând cont de faptul că este vorba de proprietate privată, dar locatarii care stau în blocurile sau scările respective pot apela la serviciile societăţii noastre pentru a executa lucrările de reparaţii”, ne-a declarat Mircea Ispas.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

21 de blocuri din Regiment 11 Siret, fără apă caldă şi căldură până la noapte

Nu mai puţin de 21 de blocuri din Regiment 11 Siret şi Palatul Justiţiei au rămas fără apă caldă şi căldură vineri, în jurul prânzului, în urma unei avarii produse pe o conductă de transport al agentului termic aparţinând producătorului Electrocentrale Galaţi, care speră să reia furnizarea la noapte.

„Lucrarea era programată de ceva vreme. Astăzi intervenim pe conducta cu pricina şi sperăm ca în jurul orelor 21.00-22.00 să putem relua furnizarea de agent termic”, a declarat directorul termocentralei, Tudor Petre.

Avaria este localizată între blocurile I2 şi E9 din cartierul sudic. Conducta alimenta punctele termice PT 6, PT 7 şi PT G1 ale distribuitorului de apă caldă şi căldură Apaterm, aşa că toţi consumatorii arondaţi acestora sunt afectaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Blocurile din zona Palatului Justiţiei, fără căldură pentru a doua oară în ultimele cinci zile

21 de blocuri din Regiment 11 Siret şi sediul Palatul Justiţiei au rămas fără apă caldă şi căldură marţi dimineaţă, pentru restul zilei, a anunţat municipalitatea cu puţin timp în urmă.

Aceste imobile nu au avut apă caldă şi căldură nici vineri, aproape toată ziua. Acum, ca şi atunci, cauza o reprezintă lucrările pe care producătorul de agent termic Electrocentrale Galaţi le desfăşoară la conducta de transport din zonă, care a suferit o avarie cu câteva zile în urmă şi care nu a putut fi complet remediată vineri.

Lucrările au lăsat fără agent termic punctele termice PT 6, PT 7 şi PT G1 ale distribuitorului de apă caldă şi căldură Apaterm, afectând consumatorii arondaţi acestora – 21 de blocuri dintre imobilele I2 şi E9, precum şi Palatul Justiţiei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

CET porneşte al doilea cazan termic. Gălăţenii vor avea căldură la parametri normali

Electrocentrale Galaţi va porni un al doilea cazan pentru a asigura parametrii de debit, presiune şi temperatură necesari pentru încălzirea apartamentelor branşate la sistemul public de termoficare din Galaţi. În cursul nopţii de miercuri spre joi, agentul termic furnizat de Electrocentrale a avut temperatura scăzută cu până la o treime faţă de necesar. Electrocentrale a invocat faptul că disfuncţionalităţile înregistrate în cursul serii şi al nopţii trecute în furnizarea agentului termic au fost cauzate de o avarie la unul din cazanele folosite pentru producerea agentului termic, avarie cauzată de parametrii tehnici ai gazului natural. Hotărârea de a porni al doilea cazan a fost luată în cadrul unor discuţii purtate cu factori de decizie din Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Economiei, Termoelectrica şi Romgaz.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Încă o conductă CET s-a spart. Sediul Prefecturii şi mai multe blocuri din Centru nu au căldură

* Circulaţia tramvaielor spre Piaţa Centrală a fost oprită, pentru a permite intervenţia la conducta aflată chiar sub şină

Sediul Prefecturii din strada Domnească şi zece blocuri din zona centrală a municipiului Galaţi au rămas fără apă caldă şi căldură de la primele ore ale dimineţii de joi, după ce o altă conductă a societăţii Electrocentrale a cedat. Întreruperea furnizării de apă caldă şi căldură în centru are loc la 24 de ore de la cea care a afectat miercuri două treimi din cartierul Mazepa 2 şi care a survenit tot în urma unei avarii produse pe reţeaua Electrocentrale.

Ţeava din Centru transporta agent termic primar către cinci puncte termice ale societăţii Apaterm, aflate acum în imposibilitatea de a le furniza apă caldă şi căldură consumatorilor arondaţi. „Aceste puncte termice sunt PT A (care alimentează blocurile E, A, C, C1, D, TC şi B), PT Cristal (care alimentează blocul 5U2, blocul Cristal şi Prefectura), PT Mihai Bravu (care alimentează blocul 3A), PT Policlinică (care alimentează blocul A1) şi PT Facultatea de Chimie”, a informat Apaterm.

Conducta CET avariată se află pe strada Traian, chiar sub şina de tramvai, de aceea, pentru a o putea remedia, a fost necesară şi întreruperea circulaţiei tramvaielor spre Piaţa Centrală.

Lucrările nu se vor încheia mai devreme de joi seară. „Avaria a apărut, probabil, după ridicarea presiunii şi temperaturii agentului termic. Încercăm să o remediem până diseară”, a declarat, joi, directorul Electrocentrale, Tudor Petre.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Apaterm a sistat, la cerere, furnizarea căldurii în 21 de blocuri

Vremea deosebit de rece din ultimele zile a prins 21 de blocuri din Galaţi fără căldură de la Apaterm. Nu a fost nicio avarie la mijloc, ci, din spusele administratorului special al Apaterm, Adriana Stratulat, toţi locatarii celor 21 de blocuri (în total, 24 de scări) ceruseră anterior sistarea încălzirii furnizate de Apaterm.

Conform unei hotărâri de CL, sistarea căldurii furnizate la nivelul întregului oraş se va face după ce, 3 zile consecutiv, temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius, între orele 18,00 - 6,00, a spus Adriana Stratulat.

„Din experienţa anilor anteriori, cei mai mulţi consumatori doresc sistarea agentului termic pentru încălzire începând cu 1 aprilie, dată la care se sistează şi alocarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţelor, deoarece acestea se acordă doar în perioada noiembrie – martie”, a mai spus administratorul special al Apaterm.

presagalati.ro


 

Link to comment
Share on other sites

Apaterm sistează furnizarea căldurii în municipiul Galaţi

Apaterm va sista începând de astăzi, ora 12.00, furnizarea agentului termic în sistem centralizat în municipiul Galaţi.
„Întrucât în ultimele trei nopţi, între orele 18.00 - 6.00, temperatura medie exterioară a fost de peste 10 grade Celsius, APATERM sistează, conform legii, furnizarea agentului termic în sistem centralizat în Municipiul Galaţi începând de astăzi, 3 aprilie, ora 12.00”, se arată în comunicatul trimis de Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.