dcp100168 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 În etapa a XV-a a Ligii I, sâmbătă, 10 noiembrie, ora 16.00, Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi, Dolce Sport
dcp100168 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Meciul de la Piatra Neamţ - "Prag psihologic important"Atacantul Marius Pena, antrenorul Viorel Tănase și directorul general Narcis Răducan au făcut astăzi, într-o conferință de presă, avancronica partidei FC Ceahlăul Piatra Neamț - FC Oțelul Galați, din etapa a XV-a a Ligii I Bergenbier.Marius Pena: "Sunt atacant, îmi doresc să marchez cu Ceahlăul, dar e posibil numai cu ajutorul echipei, fără colegi nu pot. Prin prisma clasamentului, e meci de 6 puncte, venim după două victorii și vreau să continuăm pe aceeași linie. Nu mai marcasem de mult, golul cu Gaz Metan mi-a dat un imbold. Este greu de dat un verdict pentru parcursul din această toamnă, dar practic lipsa rezultatelor, a victoriilor, ne-a dus într-o pasă proastă. Ne-am revenit la mijlocul turului, iar cu ultimele două victorii zic că ne-am revenit. Fiecare coleg are o dorință mare de rezultate, ne dorim ca până la finalul turului să fim cât mai sus. În retur va fi altă problemă, vom avea mai întâi o perioadă foarte lungă de pregătire."Viorel Tănase: "Ne așteaptă o partidă dificilă. Îi știu bine pe nemțeni, i-am văzut, au pierdut doar un meci acasă, au două egaluri, restul victorii. Vorbim despre o echipă care a și primit multe goluri, dar e una tânără care își propune, ca noi, victoria. Mergem acolo să câștigăm și să mergem pe aceeași linie, iar acum e prima oportunitate. Ceahlăul are jucători valoroși, a adus fotbaliști din Spania, Argentina, are omogenitate și văd sâmbătă un joc de care pe care. Nu pregătesc niciodată meciul la egal, mereu îmi propun să câștig și zic că linia ultimelor evoluții îmi dă acest drept, dar va fi un joc dificil și sper să ne bucurăm la final."Narcis Răducan: "Cred că meciul de la Piatra este un prag psihologic important pentru acest tur pentru că echipa dă semne de revenire. Jocul s-a îmbunătățit, am început să adunăm și puncte și văd și atitudinea băieților că se îndreaptă spre normal. Întâlnim o echipă ambițioasă, chiar dacă nu una care intră în categoria celor cu bugete foarte mari. Ceahlăul are însă o conducere experimentată, cu un antrenor tânăr, ca al nostru, o echipă care încurcă multe socoteli. De aceea e important meciul și sper să-l trecem cu brio, acest examen poate fi un ascendent moral împotriva lor, deoarece îi vom întâlni și în Cupa României. De multe ori contează factorul psihologic."otelul-galati.ro
dcp100168 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 1 - A început meciul de la Piatra Neamț.3 - Cârjă centrează din dreapta, prea lung însă pentru ca Pena să reia spre buturile adverse.6 - Încercăm să găsim spații în defensiva Ceahlăului.9 - Meci fără situații de poartă până acum.12 - Iorga îl presează pe Miron, portarul gazdelor ezită în primă instanță, apoi degajează.15 - Cucu se apără bine în fața lui Bădescu, la marginea propriului careu.17 - Băjenaru centrează din stânga, dar Miron iese în fața lui Iorga, la 14 metri.18 - Gol pentru Ceahlăul. Este 1-0. Bădescu înscrie cu un lob de la 12 metri, în urma unui contraatac rapid.21 - Sîrghi îl blochează în ultima clipă pe Lukanovic, la 18 metri.23 - Ofsaid la Lukanovic, dar Brăneț ieșise pentru orice eventualitate.24 - Cârjă primește cartonaș galben pentru un fault.25 - Constantinescu bate o lovitură liberă din stânga, respinge Sipovic din careul populat.27 - Golubovic trage de la 30 de metri, alături.28 - Aloisio luftează și Băjenaru recuperează la 22 de metri, dar preluarea este prea largă și Miron prind!30 - Pena trimite cu capul pentru Stromajer, dar mingea este ajunsă de Miron care și degajează.32 - Cârjă centrează tare din dreapta, cap Pena, la 7 metri, și prinde pe linia porții Miron!33 - Acțiune complexă de atac pe dreapta a Oțelului, dar Iorga faultează chiar în careul nemțenilor.35 - Lukanovic sare incorect în duel cu Sîrghi. E fault.36 - Ce ratareee!!! Iorga trimite bine din dreapta, Aloisio respinge cu călcâiul și Pena, de la 12 metri, reia, dar un fundaș al gazdelor deviază cu capul în corner!!!38 - Contraatac cu superioritate al Oțelului, dar până la urmă trecem la atac pozițional. Pena șutează de la 22 de metri, alături.41 - Iorga faultează în terenul advers.43 - Șut de la mare distanță al lui Sipovic, peste bară.45 - Constantinescu este surprins în ofsaid.45 - Bădescu centrează din stânga și Golubovic îl faultează în 6 metri pe Brăneț.45+1 - Final de primă repriză.
dcp100168 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 46 - Se reia jocul de la Piatra Neamț.46 - Cucu îl faultează pe Bădescu.47 - După o fază fixă, Aloisio reia de la 15 metri și deviază în corner Sipovic.48 - Gol pentru Ceahlăul. Este 2-0. Aloisio marchează cu piciorul, după o lovitură de colț de pe dreapta.49 - Constantinescu șutează de la 18 metri, prinde Brăneț.50 - Neagu ține de minge undeva în apropierea fanionului de la colț și scoate corner.52 - Giurgiu este bruscat la mijlocul terenului.52 - Schimbare la Oțelul: iese Stromajer, intră Didi.54 - Giurgiu și Iorga încearcă să combine în jumătatea gazdelor, balonul iese în afara terenului.55 - Lukanovic șutează de la 20 de metri, alături.57 - Pena îl deschide excelent pe Neagu, pe dreapta, dar mijlocașul central pierde balonul în aut de poartă.60 - Lukanovic simulează un fault în careu, arbitrul nu-i arată cartonașul galben.61 - Iorga este în ofsaid.61 - A doua schimbare la Oțelul: iese Neagu, intră Buș.62 - Înlocuire la Ceahlăul: iese Lukanovic, intră Stana.64 - Uff!! Fază bine lucrată la o lovitură liberă și Sîrghi, de la 12 metri, trage la o palmă de transversală!!66 - Giurgiu faultează la mijlocul terenului.68 - Minge centrată din dreapta pentru Pena, avem corner.70 - Iorga șutează de la marginea careului, balonul trece alături.73 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL OȚEEEEEEEEEELUUUUUULLL!!! Este 2-1!!! GABRIEL GIURGIU înscrie un super-gol, cu un șut de la 30 de metri!!!74 - Constantinescu, scăpat singur cu Brăneț, trage de la 12 metri, lateral stânga, peste bară.76 - Ultima înlocuire la Oțelul: iese Cârjă, intră Viglianti.77 - Șut al lui Giurgiu, de la mare distanță, balonul trece alături.78 - Pe o contră a lui Bădescu, iese Brăneț în afara suprafeței de pedeapsă și degajează.79 - Schimbare la localnici: iese Bădescu, intră Velici.80 - Gol pentru Ceahlăul. Este 3-1. Stana înscrie cu un șut de la 18 metri.80 - Cartonaș galben pentru Stana deoarece jucătorul gazdelor și-a scos tricoul de joc.82 - Giurgiu este bruscat de Monroy la centrul suprafeței de joc.85 - Buș, găsit pe stânga de Pena, trage în blocaj.86 - Barna are un contraatac pe stânga, centrează și Brăneț scoate din fața lui Velici.86 - Sipovic încasează un cartonaș galben pentru fault.87 - Gol pentru Ceahlăul. Este 4-1. Stana înscrie cu un șut din 6 metri, după o pasă din dreapta a lui Constantinescu, care trecuse de Brăneț.88 - Schimbare la nemțeni: iese Constantinescu, intră Rusu.90 - Se arată 3 minute de prelungire.90+2 - Iorga încearcă să obțină un corner, dar este aut de poartă.90+3 - Final de joc.
dcp100168 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi 4-1Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bădescu '19, Aloisio '48 şi Stana '79, '88. Pentru Oţelul a înscris Giurgiu, în minutul 73.1-0: Golubovici pasează de la 30 de metri pentru Bădescu, acesta îşi depăşeşte adversarul din viteză şi din 14 metri îl lobează pe Brăneţ;2-0: Corner de pe dreapta executat de Constantinescu, Aloisio reia din demivole, de la 14 metri;2-1: Giurgiu preia şi şutează de la 25 de metri în stânga portarului Miron;3-1: Stana şutează fără preluare, din 16 metri, la colţul din stânga lui Brăneţ, după o cursă şi o centrare de pe dreapta a lui Velici;4-1: Golubovici pasează în adâncime pentru Constantinescu, acesta pătrunde şi îi pasează lui Stana, care stabileşte scorul final.Ceahlăul Piatra Neamţ: Miron - Moreno, Aloisio, Ichim, Barna - Achim, Monroy- Bădescu (Velici '78), Golubovici, Constantinescu (Rusu '88) - Lukanovici (Stana '63). Antrenor: Constantin Enache.Oţelul Galaţi: Brăneţ - Cârjă (Viglianti '76), Sîrghi, Sipovici, Cucu - Giurgiu, Neagu (Buş '61) - Iorga, Băjenaru, Stromajer (Didi '52) - Pena. Antrenor: Viorel Tănase.Cartonaşe galbene: Stana '81 / Cârjă '24, Sipovici '87Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Florin Eduard Ungureanu, Daniel Mitruţi (asistenţi) - Horaţiu Feşnic (rezervă). Observatori: Constantin Stefan, Constantin Gheorghe.La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.
dcp100168 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Viorel Tănase: Deşi nu este Crăciunul am făcut un cadou mare CeahlăuluiAntrenorul Oţelului, Viorel Tănase, s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi. "Ceahlăul e o echipă mai determinată. Noi ne-am popus că câştigm, dar am intrat cu lejeritate în meci, tratând fără responsabilitate fazele importante. E un rezultat pe care nu îl meritam. Am şi riscat pe final, în ultimul sfert de oră, forţând obţinerea unui punct. Sunt nemulţumit de echipă, dar în spectal de apărători, care au făcut greşeli foatre mari. Deşi nu este Crăciunul am făcut un cadou mare Ceahlăului, cele trei puncte. Însă eu cred în continuare în aceşti băieţi. Dacă ei sunt conectaţi la miza jocului vor avea numai de câştigat", a afirmat Tănase.Constantin Enache: E greu să ne bată cineva din România, când băieţii sunt implicaţi sută la sutăTehnicianul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Constantin Enache, a declarat că atunci când elevii săi sunt implicaţi sută la sută gruparea nemţeană este foarte greu de învins. "A fost un joc mai bun, mult mai eficient. Dorinţa de victorie şi atitudinea băieţilor trebuie scoase în evidenţă. Am ajuns la momentul în care îmi este greu să fac lotul, dar asta se datorează tuturor componenţilor echiperi. Nu a fost cel mai frumos joc, ci a fost cel mai eficient. Când băieţii sunt implicaţi sută la sută e greu să ne bată cineva din România. Am vrea să facem de fiecare dată spectacol, dar înainte de toate avem nevoie de rezultate. Sper ca victoria să fie un ascendent moral pentru meciul de la Iaşi, dar mai ales pentru cel cu Rapid", a spus Enache.
dcp100168 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Eşecul de la Ceahlăul declanşează revoluţia la Galaţi! Tănase va tăia în carne vie: "Unii vor plăti bani, dar şi locul din echipă"Antrenorul principal al FC Oţelul, Viorel Tănase, s-a declarat foarte dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi din meciul de sâmbătă de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, încheiat cu victoria nemţenilor, scor 4-1. Viorel Tănase a spus că va cere conducerii executive să-i sancţioneze financiar pe jucători pentru prestaţia de la Piatra Neamţ. "A fost un eşec la care nu mă aşteptam, unul pe care mi-l asum pentru că eu sunt cel care am riscat când eram conduşi cu 2-1, sperând să egalăm. Factorul determinare a lăsat de dorit, sunt foarte supărat pe majoritatea jucătorilor. Faţă de meciul precedent, cel cu Mediaşul, eu nu mi-am recunoscut echipa. Simpla prezenţă în teren nu-ţi aduce puncte, iar pentru o astfel de atitudine vor plăti, atât pecuniar cât şi cu locul din echipă. Asta nu înseamnă că nu cred în potenţialul lor în continuare", a declarat Viorel Tănase.prosport.ro
Recommended Posts