Jump to content

Mlaştina de pe strada Tufănelelor


dcp100168

Recommended Posts

Mlaştina de pe strada Tufănelelor

A fost nevoie de o simplă ploaie pentru ca oamenii care au ghinionul de a locui pe strada Tufănelelor din Galaţi să se trezească în postura de sinistraţi în propriile case. Artera, situată în zona Traian Nord, s-a transformat într-o adevărată mlaştină, iar ieri proprietarii de maşini au fost nevoiţi să dea la lopată pentru a-şi dezgropa autoturismele din mâl. „Nu ştim ce să mai facem. Este jale. De câte ori plouă se întâmplă la fel. Nici măcar o ambulanţă nu poate să intre pe străzile astea”, ne-a spus o doamnă ieşită la poartă.

Conform oficialilor Primăriei, oamenii de pe respectiva stradă vor fi nevoiţi să aştepte sfârşitul anului pentru a avea parte de un trai normal, asta deoarece respectivul tronson de drum este prins într-un proiect mai mare de reabilitare a canalizărilor din Galaţi. „În mod normal, oamenii nici nu ar fi avut ce să caute cu maşina pe respectiva stradă, deoarece acea zonă este considerată în continuare şantier în lucru”, a explicat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi. Singura problemă din punctul de vedere al oamenilor este că nu există nicio pancartă care să îi şi înştiinţeze despre acest lucru, despre termenul finalizării lucrărilor sau despre numele constructorului.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.