dcp100168 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dragoste pe internet: Gălăţeanca Gâscă – înşelată cu 1.000 de euro de un escroc sentimental Iubirea ideală, „întâlnită” de gălăţeanca Carmen Gâscă pe internet, s-a sfârşi rapid cu o decepţie de proporţii. Tânăra de 23 de ani a fost înşelată cu 1.000 de euro de cel care părea partenerul ideal. Povestea de dragoste s-a derulat fulgerător:”M-am înscris dintr-o distracţie pe site. Apoi, individul mi-a trimis câteva mailuri. Până la urmă, văzându-i profilul, în care se recomanda ca fiind doctor, am decis să-i răspund. În poze arăta cât de cât bine, avea un aspect fizic plăcut”, povesteşte tânăra femeie. În urma acestor constatări, domnişoara Gâscă a acceptat să-l întâlnească pe amorezul online. Bărbatul, însă, a pus o condiţie: tânăra să se prezinte la întâlnire cu 1.000 de euro, ca să-i demonstreze că are bani. Individul i-a spus că s-a săturat de femei sărace care vor să obţină prin el o viză şi îl vânează doar pentru că are şi cetăţenie americană. Tânăra, naivă, s-a prezentat la întâlnire, fixată într-un restaurant dubios din Galaţi, cu mai mult de o mie de euro asupra ei. Odată aşezaţi la o masă, bărbatul i-a cerut să-i arate banii. „Am scos banii şi el a numărat 1.000 de euro. Mi-a dat restul înapoi şi a pus mia mea de euro într-un plic verde. A numărat din banii lui încă o mie de euro şi i-a pus în acelaşi plic. După aia l-a sigilat şi a scris pe plic >, după care mi-a dat mie acest plic”, povesteşte cu candoare domnişoara Gâscă. Amorezul s-a arătat liniştit că femeia are proprii bani şi i-a povestit că va pleca pentru o scurtă perioadă în Statele Unite, dar să nu-şi facă probleme, că se întoarce la ea. Brusc, curtezanul s-a scuzat pentru câteva minute, pentru că trebuie să meargă la toaletă. Nici după o jumătate de oră de aşteptare, tânăra Gâscă nu a realizat că a fost înşelată. Abia când bărbatul a sunat-o şi i-a spus să deschidă plicul cu bani, femeia a înţeles ce s-a întâmplat. Plicul verde conţinea doar nişte hârtii. Conştientă că nu va mai recupera banii, femeia s-a prezentat totuşi la Poliţie pentru a reclama înşelătoria la care a fost supusă. După datele prezentate de tânără, escrocul sentimental are între 35 şi 40 de ani, în jur de 1,80 m înălţime, constituţie atletică şi ochi albaştri. http://www.gandul.info/actualitatea/gal ... 27;2636797 Ce nume predestinat...
dcp100168 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Escrocul a fost arestatLa 12.05.2008, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de G. G. M. de 26 ani, din Galaţi, despre faptul că a fost înşelată cu suma de 1100 euro de M. M. de 45 ani din municipiul Arad, pe care l-a cunoscut prin intermediul internetului. In fapt, cei doi urmau să stabilească o relaţie şi s-au întânlit la un restaurant din Galaţi, iar după consumarea acelei întânliri, partea vătămată a constatat că viitorul ei prieten a înşelat-o cu suma respectivă. Efectuând cercetări de specialitate, suspectul a fost depistat în municipiul Buzău şi introdus pe bază de ordonanţă în arestul I.P.J. Galaţi, urmând a fi prezentat parchetului pentru arestare. Atenţie amatoarelor, amatorilor.Escroc sentimental prins de poliţişti după ce a înşelat o tânără cu peste o mie de euroUn bărbat din Arad a fost reţinut de poliţiştii gălăţeni, după ce a înşelat o tânără din Galaţi care la prima întâlnire a fost convinsă să îi dea suma de 1.100 de euro, sub pretexutul de a-i demonstra că este dezinteresată de averea lui, iar după ce a primit banii individul a dispărut. Păgubita a fost convinsă ca la prima întâlnire să prezinte suma de 1000 de euro pentru a demonstra viitorului ei partener că este dezinteresată de averea acestuia. Bărbatul a dispărut însă cu banii, iar tânăra s-a văzut nevoită să reclame înşelăciunea, după mai bine de zece zile escrocul fiind reţinut de poliţişti. "Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de o tânără de 26 de ani, din Galaţi, despre faptul că a fost înşelată cu suma de 1100 de euro de către M. M., de 45 ani din municipiul Arad, pe care l-a cunoscut prin intermediul internetului. Cei doi urmau să stabilească o relaţie şi s-au întâlnit la un restaurant din Galaţi, iar după consumarea acelei întâlniri partea vătămată a constatat că viitorul ei prieten a înşelat-o cu suma respectivă", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Ştefan Gohoreanu. În plângerea pe care păgubita a depus-o la Poliţie se arată că l-a cunoscut pe individul respectiv pe Internet, după ce acesta i-a trimis câteva mesaje. A fost încântată de faptul că bărbatul se recomanda ca fiind medic şi avea un aspect fizic plăcut. În timpul întâlnirii i s-a cerut să arate cei 1.100 de euro, iar după acest lucru tânărul a luat banii şi a dispărut fără urmă.Bărbatul a fost depistat în municipiul Buzău, iar pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere, urmând să fie prezentat Parchetului pentru arestare, a adăugat reprezentantul IPJ Galaţi.
Anita36 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Va rog frumos sa ma ajutati. Sunt din Timisoara si am patit-o la fel cu acelasi individ, numai ca am pierdut 2000 de euro. Daca cineva ma poate pune in legatura cu Politia din Galati pentru o marturie in plus contra acestui individ, as ramane vesnic recunoscatoare. Tipul este liber si opereaza nestingherit in continuare pe situl elmaz.ro, sentimente.ro si noi2.ro. Eu am facut plangere la Pol. Timis si Arad dar n-au reusit sa dea de el inca insa ma gandesc ca Pol.Galati are mai multe date adunate si as putea sa-l vad dupa gratii si daca nu-mi recuperez banii vreodata.Multumesc anticipat
dcp100168 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Pe site-ul Politiei Galati - http://gl.politiaromana.ro/ - gasiti datele de contact care va intereseaza.
Relu Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Se pretinde american ... şi cere euro... :roll:
fluturas Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Sa vezi si sa nu crezi!!!!Incredibil dar adevarat....este impresionant cum reusesc sa pacaleasca atatea persoane si totusi sa nu primeasca ceea ce merita!!!!!
riaji Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dupa cate vad, se pare ca omul chiar merita ceea ce primeste
riaji Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Da, Anita, chiar cred. Si ma refeream la el, nu la voi.. Motivul?Escrocul a fost arestat
Recommended Posts