dcp100168 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Încercând să se sinucidă, o gălăţeancă şi-a tăiat sânulO gălăţeancă a fost adusă de urgenţă la Spitalul Judeţean de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Galaţi, după ce şi-a tăiat sânul stâng. Femeia a spus că a încercat să se sinucidă dar că, din cauza sânului, nu şi-a putut înfige cuţitul în inimă. Incidentul a avut loc joi dimineaţa. Pacienta, care din spusele personalului medical are probleme psihice, a rămas internată în Secţia Chirurgie I.viata-libera.ro
dcp100168 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 O gălăţeancă cu probleme psihice şi-a tăiat un sânO femeie în vârstă de 68 de ani, din Galaţi, a fost găsită, zilele trecute, de nepotul ei, în bucătăria casei, în timp ce îşi ţinea în mână sânul tăiat. Femeia, cu multiple internări la Psihiatrie, şi-a tăiat singură sânul deoarece, a spus ea, o împiedica să se sinucidă."Am fost alertaţi prin 112 că într-o locuinţă din Galaţi o femeie ţine în mână chiar o bucată de sân pe care şi-ar fi tăiat-o singură. Aşa am şi găsit-o. Am stabilizat-o şi am transportat-o la Spitalul de Urgenţă. Sânul tăiat era pus într-o pungă de plastic şi aşa am şi adus-o la spital", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţa a judeţului Galaţi. Femeia a spus că şi-a tăiat sânul deoarece, fiind voluminos, o împiedica să se înjunghie, lama cuţitului nefiind suficient de lungă. Ea s-a decis să se sinucidă deoarece o rudă i-a pus sare în vişinată. Femeia a fost operată şi acum este în stare critică la Terapie Intensivă.libertatea.ro
George Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Sa se sinucida pentru putina sare in visinata? Vai ce dementi mai sunt unii.
Recommended Posts