Jump to content

A zgâriat mai multe maşini de lux


dcp100168

Recommended Posts

Un bărbat a zgâriat mai multe maşini expuse la vânzare în Galaţi

Acte de vandalism la Galaţi, unde un bărbat, cu o cagulă pe faţă, a zgâriat cinci maşini expuse la vânzare în centrul oraşului. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui magazin din apropiere. Imaginea arată cum bărbatul se apropie de maşini şi începe să le zgârie. La un moment dat, prin zonă trece şi o maşină de poliţie, dar oamenii legii nu observă nimic suspect. În total, cinci maşini au fost zgâriate, iar proprietariie stimează pagubele la câteva mii de euro. Dacă va fi găsit, infractorul riscă o pedeapsă cu închisoarea între o lună şi trei ani.

http://www.realitatea.net/un-barbat-a-z ... 82367.html

Afacere distrusă şi nervi la pâmânt

MAŞINI SABOTATE LA DRUM DE NOAPTE

Doi soţi din Galati care aveau la vânzare cinci autoturisme de lux s‑au trezit cu o pagubă de peste 12.000 de euro. Maşinile, parcate pe o stradă intens circulată din oraş, au fost zgâriate temeinic de o persoană rămasă încă neidentificată. Pentru că nu este prima oară când se trezesc cu maşinile distruse, proprietarii au montat camere de supravegere la magazinul în apropierea căruia erau parcate. Ultima ispravă a individului a fost astfel înregistrată dar, din cauza întunericului, faţa bărbatului este greu de distins.

Maşina de 21.000 de euro ‑ distrusă

Pe imagini se vede cum individul se apropie de autoturisme şi le zgârie insistent de jur împrejur. Chiar loveşte furios în acoperişul autoturismului cu un obiect dur. Trece apoi tacticos pe la toate cele cinci autoturisme şi vrea să se asigure că pagubele sunt destul de mari. La un moment dat, în zonă apare şi o maşină de poliţie, dar suspectul reuşeşte să se facă nevăzut. Se pare că omul legii observă maşinile zgâriate pentru că se opreşte lângă acestea. Poliţistul se duce chiar pe o straduţă laterală să vadă dacă zareşte pe cineva, dar individul s‑a evaporat.

Abia dimineaţă proprietarii constată grozăvia�

Proprietara Elena Timofte este încă şocată: "Asta este una dintre cele mai scumpe maşini, ia uitaţi cum a apăsat cu obiectul ăla ascuţit� Până şi aici a lovit atât de tare că a găurit tabla maşinii. A zgâriat aşa de tare încât să fie sigur că paguba este destul de mare. A venit pregătit să facă dezastru şi asta a şi reuşit. Maşina asta e foarte scumpă, în jur de 21 de mii de euro. Acum trebuie revopsită, cred că doar la maşina asta trebuie 4.000 de euro să fie iar ca nouă".

Pagubă de 12.000 de euro

Soţul femeii aduce maşinile din Germania şi spera să ia bani frumoşi pe ele. Acum pe nimeni nu mai poate tenta un autoturism de lux complet zgâriat: "Am pus camera imediat după ce s‑a întâmplat prima oară cu maşinile, tot ca să nu se mai întâmple nimic. Speram să fie prins, să vedem cine este omul acela care ne face atât rău. Paguba? Cam 12 mii de euro. Maşinile trebuie revopsite� absolut total". Poliţiştii au vizionat şi ei imaginile de pe camera de supraveghere. Din păcate acestea nu le‑au putut da prea multe indicii despre făptaş. El a ştiut cum să‑şi ascundă faţa în timp ce provoca dezastrul. Subcomisarul Ştefan Gohoreanu, Inspectoratul Poliţiei Judeţene Galaţi a precizat: "Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de partea vătămată despre faptul că în noaptea de 13‑14 mai persoane necunoscute i‑au distrus un număr de cinci autoturisme. În cauză poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor". Dacă va fi prins, individul riscă să se aleagă cu un serios dosar penal.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=24190

Link to comment
Share on other sites

Articolul e super confuz...

La inceput cateva masini au fost zgariate...

Apoi au fost distruse

Erau parcate pe starda dar erau de vanzare..nu erau la talcioc,erau in centru...proprietarii masinilor de vazare expuse pe domeniul public au montat camere pe un magazin din apropiere...era al lor?

Filmau pe toti din centru?

Paguba pentru o masina zgariata este de 4000 de euro...daca trebuia sa-i schimbe cutia de viteze,cat costa...50.000?

Nu inteleg nimic...

Link to comment
Share on other sites

Din cate stiu eu, pentru zona centrala este responsabila Sectia 1, de langa fostul Master. Probabil sunt masinile parcate pe trotuar, langa sesnul giratoriu. Sunt curios: proprietarii au luat 5 amenzi pentru parcare neregulamentara si somatia de a le muta de acolo?

Link to comment
Share on other sites

1. Se pot instala camere de filmat chiar asa, peste tot si de oricine? Va dati seama ce marfa de santaj pot produce flacaii astia?

2. Bisnita cu masini presupune si riscuri... Daca erau pe trotuar, de ce nu s-a sesizat nimeni de porcaria asta? Masinile se vand in magazine sau talcioc, nu pe trotuar... Poate omul era satul sa ocoleasca toate carutzele lasate de marii jmekeri ai orasului

3. Pentru romanka de vinde masini aduse de p-afara: exista asigurari contra vandalismului, dar binenteles, foame e prea mare sa mai dai cativa euro. Plus ca raman si niste hartii in urma, mai vine naibii si fiscul...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.