Jump to content

Bătrân găsit în comă între şinele de cale ferată


dcp100168

Recommended Posts

Bătrân găsit în comă între şinele de cale ferată

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a fost găsit căzut între şinele de cale ferată de la Cosmeşti. „Pacientul prezenta leziuni la nivelul capului, multiple fracturi, era în comă. A fost stabilizat şi transportat către Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde imediat a fost supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi. Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor de la Transporturi. Faptul că victima zace între şine a dus iniţial la ideea că ar putea fi victima unui accident de tren dar cercetările suplimentare nu au arătat clar că ar fi vorba de aşa ceva.

„Au fost chemaţi criminaliştii şi s-au recoltat probe. Bărbatul era căzut chiar pe o piatră ascuţită dintre cele două şine. Prezenţa lui a fost anunţată şi de mecanicul unui tren care a trecut prin zonă dar pe altă linie. Bărbatul era din Cosmeşti şi fusese văzut în sat cu vreo câteva minute înainte de a fi găsit între şine. Ancheta continuă pentru a stabili care sunt cauzele în care bărbatul s-a rănit”, a precizat cms. Ştefan Constandache, şeful Biroului Judeţean al Poliţiei TF Galaţi.

Se pare că omul a trecut chiar pe la un bar înainte de accident, aşa că există şi posibilitatea să se fi împiedicat şi să se fi rănit căzând în cap peste piatra ascuţită dintre şine.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.