Relu Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Actorul român Iurie Darie a decedat în urma cu puţine momente. Acesta a suferit foarte mult în ultima perioadă, fiind răpus de o boală gravă. După lungi chinuri în spitalele din Capitală, Iurie Darie a murit la vârsta de 83 de ani.http://www.youtube.com/watch?v=XJ-2ZpZJ4iACunoscutul actor Iurie Darie (83 de ani) a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde a fost internat in mod repetat, mai bine de trei luni. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in "Nepotii gornistului" - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum "S-a furat o bomba" (1961), "Dragoste la zero grade" (1964), "Atunci i-am condamnat pe toti la moarte" (1971), "Fratii Jderi" (1974), "Ringul" (1983), "In fiecare zi mi-e dor de tine" (1987), "Zambet de soare" (1987), "Oglinda" (1993), "Punctul zero" (1996), "Triunghiul mortii" (1999).
Majestic. Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 am vazut si eu la tv....dumnezeu sa-l odihneasca...
Recommended Posts