Jump to content

BM Rollers


Majestic.

Recommended Posts

Buna ziua tuturor, eu cu cativa amici avem o mica pasiune, ne place sa "hoinarim" prin oras cu rolele ca un hobby sport etc. si m-am gandit sa fac un site despre asta, din lipsa de ocupatie am creat un blog si am inceput sa scriu diferite articole care sper sa fie citite de cat mai multe persoane.

Am un prieten care este foarte priceput in photoshop, mai exact cu asta se ocupa el, asa ca am sa va prezint "ofertele" noastre.

Daca aveti nevoie de o imagine logo banner orice ar fi el atunci puteti face pur si simplu o cerere si noi o sa o rezolvam,si puteti sa vedeti un mic portofoliu al designerului la finalul postului, astept pareri sugestii :-)

http://www.bmrollers.info/ website

http://www.bmrollers.info/bm blog

http://www.bmrollers... m/?page_id=1028 portofoliul designerului ca sa vedeti experienta lui

http://www.bmrollers...069#comment-239 cerere imagine

Astept pareri, sugestii.

Numai bine, Alex.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

salutari, acum ca vin sarbatorile de iarna, organizez un concurs pe BM Rollers, o sa cumpar 3 domenii si un pachet webhosting, daca vrei sa castigi 1 domeniu aproape gratis, te rog sa incerci acest link : Concurs dar te astept si pe Blog sa sa te inregistrezi pentru concurs : Inregistrare eu va astept intr-un numar cat mai mare :) !

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce am dat-o in b ara rau de tot, am "rezolvat" trei luni de munca :) am revenit cu ceva nou, chiar daca nu se mai merita sa incep, m-am gandit ca ii mai dau o sansa...

Blog www.bmrollers.info

Si am facut si o comunitate, cu speranta sa o pot popula mai repede acest domeniu, astept pareri despre forum si blog

Forum : www.bmrollers.info/forum :) Numai bine.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

BM Rollers a creat si un forum, incercam sa dezvoltam cat mai repede acest mic domeniu si ne-am gandit sa ajutam alte comunitati care sunt mai mici cu o mica promovare, mai exact SEO, va invit sa intrati Aici si sa va informati putin despre cum putem noi sa va promovam comunitatea rapid si eficient ! :) Numa bine si va astept ! :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.