dcp100168 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 În etapa a XVII-a, vineri, 23 noiembrie, ora 20.30, Dinamo - Oţelul Galaţi, DigiSport
dcp100168 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Narcis Răducan susţine că întâlnirea cu Dorinel Munteanu îi va motiva pe jucătorii echipei OţelulDirectorul general al grupării Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, miercuri, că întâlnirea cu antrenorul Dorinel Munteanu, acum aflat la conducerea echipei Dinamo, îi va motiva pe jucătorii formaţiei moldovene în meciul direct de vineri, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Dorinel este un om important în istoria acestui club, a stat puţin, dar a luat aproape tot. Are respectul tuturor gălăţenilor. Se întâlnesc două echipe cu orgoliul rănit. Jucătorii noştri îşi întâlnesc profesorul, ceea ce e o motivaţie foarte importantă pentru ei. De aceea nu cred că este nevoie de o pregătire psihologică suplimentară pentru acest meci. Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Nu va fi uşor, pentru că Dinamo, deşi nu a mers prea bine în acest campionat, reprezintă o putere în fotbalul românesc", a afirmat Răducan.Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Viorel Tănase, a declarat jucătorii săi nu vor merge la Bucureşti pentru a vizita Arena Naţională, ci pentru a obţine puncte în meciul cu Dinamo. "Se poate spune că meciul cu Dinamo este unul special, ţinând cont că vom juca împotriva echipei lui Dorinel Munteanu, cel care a făcut istorie la Oţelul. Fiind adversari direcţi, vor fi ambiţii mari. Amândouă echipe au mare nevoie de puncte şi va fi un meci pe viaţă şi pe moarte. Noi nu mergem să vizităm Naţional Arena, mergem să jucăm şi să câştigăm puncte", a explicat Tănase.
dcp100168 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Oţelul îşi atacă fostul antrenor* Dorinel Munteanu va fi pentru prima dată adversar al echipei de care s-a despărţit cu lacrimi în ochi în urmă cu trei luniMeci special în ultima etapă a Ligii I, duelul dintre Dinamo şi Oţelul aducându-l pe actualul tehnician al „câinilor”, Dorinel Munteanu, în postura de a fi adversar al echipei pe care a antrenat-o timp de trei ani şi jumătate şi cu care a câştigat în 2011 campionatul şi Supercupa.Cei din tabăra gălăţeană spun că situaţia din clasament a ambelor echipe nu mai lasă loc de sentimentalisme decât pentru clipele de după terminarea meciului. „Meciul cu Dinamo este unul special, ţinând cont că vom juca împotriva echipei lui Dorinel Munteanu, cel care a făcut istorie la Oţelul. Fiind adversari direcţi, vor fi ambiţii mari, va fi un meci pe viaţă şi pe moarte”, a declarat Viorel Tănase, urmaşul „Neamţului” la conducerea tehnică a echipei din Galaţi.Mijlocaşul Gabriel Giurgiu nu-şi face probleme că Dinamo ar avea avantajul de a avea un antrenor care îi ştie perfect pe toţi jucătorii gălăţeni. „Şi noi ştim foarte bine ce doreşte el de la jucători, dar nu cred că aceste aspecte vor conta prea mult”, a spus căpitanul Oţelului.Viorel Tănase şi-a completat jucătorul, spunând că Oţelul de acum nu mai e aceeaşi echipă pe care o ştia Dorinel Munteanu. „Nu ştiu dacă ne mai cunoaşte chiar aşa de bine, am schimbat şi noi destule în ultimul timp. Oricum, îi ştim şi noi destul de bine echipe, am analizat meciul lor cu Viitorul, chiar dacă acum se va schimba ceva prin revenirea lui Grigorie”, a precizat „Tase”.De asemenea, directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, se aşteaptă ca reîntâlnirea cu fostul antrenor să aducă o motivaţie suplimentară. „Jucătorii noştri îşi întâlnesc profesorul, ceea ce e o motivaţie foarte importantă pentru ei. De aceea, nu cred că este nevoie de o pregătire psihologică suplimentară pentru acest meci şi sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a spus Răducan. Acesta a adăugat că îşi face griji pentru starea terenului de pe National Arena: „Cu o seară înainte joacă şi Steaua acolo în Europa League, sper totuşi să avem parte de un teren acceptabil”.Dorinel Munteanu s-a despărţit de Oţelul pe 30 august, după un mandat de peste trei ani la cârma formaţiei gălăţene în care a strâns 121 de partide oficiale pe banca roş-alb-albaştrilor în toate competiţiile (campionat, Cupa României, Supercupa şi Liga Campionilor), bilanţul său fiind de 54 de victorii, 25 de remize şi 42 de înfrângeri, golaveraj 139-122. El a preluat echipa Dinamo în urmă cu o săptămână.Partida dintre Dinamo şi Oţelul, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20,30, putând fi urmărit pe Digi Sport.viata-libera.ro
dcp100168 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Dorinel Munteanu: Pentru 90 de minute voi uita momentele frumoase şi performanţele de la GalaţiAntrenorul formaţiei Dinamo, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, într-o conferinţăde presă, că în partida de vineri, împotriva fostei sale echipe, va încerca să uite momentele frumoase şi performanţele obţinute cu Oţelul Galaţi, încercând să câştige cele trei puncte puse în joc. "Meciul cu Oţelul e unul normal de campionat, în care pentru ambele echipe punctele sunt foarte importante. Pentru 90 de minute voi încerca să uit toate momentele frumoase şi performanţele pe care le-am obţinut la Galaţi şi printr-un randament bun al echipei să ne câştigăm punctele. Suntem într-o situaţie în care fiecare meci este important şi ne dorim să câştigăm. Nu va fi uşor pentru că echipa din Galaţi este una care în ultimele etape a făcut partide bune. Dar asta nu ne împiedică să abordăm meciul cu încredere. Am nevoie de atitudinie, de concentrare şi de un randament bun al băieţilor", a declarat Munteanu.Tehnicianul grupăriii "alb-roşii" speră ca diferenţa să fie făcută de jucătorii săi şi de suporterii dinamovişti: "Nu ştiu ce gândeşte noul antrenor al Galaţiului dar e clar că ştiu foarte bine calităţile jucătorilor săi, la fel cum şi ei ştiu foarte bine ce gândesc eu. Cred că din acest punct de vedere meciul va fi echilibrat, diferenţa o vor face pe teren jucătorii şi bineînţeles un aport decisiv îl vor avea suporterii. Îmi doresc să fie alături de echipă şi să o susţină. Avem aceleaşi obiective de îndeplinit, de a face performanţă. Nu am avut încă un dialog cu ei, dar aştept şi sunt dispus oricărui dialog".
dcp100168 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Mamă, ce arbitru...Dinamo - Oţelul Galaţi 2-1Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, ultima a turului. Pentru Dinamo au marcat Alexe '17 (penalti) şi Matei '31 (penalti), iar pentru Oţelul a înscris Rus '60 (autogol).1-0: Alexe a transformat un penalti acordat după un henţ în careu al lui Râpă2-0: Perendja l-a faultat pe Ţucudean, lovitura de la 11 metri fiind transformată de Matei2-1: Rus a marcat în propria poartă din faţa lui PunosevacDinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Pulhac - Boubacar, C. Munteanu - Matei (Cristea '80), Issa Ba (Dănciulescu '67), Alexe - Ţucudean (Curtean '72). Antrenor: Dorinel MunteanuOţelul: Brăneţ (Simaitis '18) - Râpă, Sârghi, Perendija, Murgoci - Iorga, Giurgiu (Chipirliu '80), Benga, Băjenaru - Didi (Stromajer '46), Punosevac. Antrenor: Viorel TănaseCartonaşe galbene: Ţucudean '42, Matei '79 / Perendja '31, Murgoci '45+1Meciul a fost arbitrat de Lucian Rusandu, ajutat de Miclos Nagy şi Florin Păunescu, în timp ce Florin Constantinescu a fost rezervă. Observatori au fost Mircea Cezar Ionescu şi Dan Berbecaru.La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.
dcp100168 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Reacţiile antrenorilorDorinel Munteanu: "Am trăit momente fericite la Galaţi, am avut momente extraordinare. Am încercat şi am reuşit să uit pentru 90 de minute. Oţelul e o echipă puternică, nu ne-a fost uşor. Am muncit, dar nu pot să fiu mulţumit de joc acum. Punctele sunt extrem de importante. Sper ca pe viitor să jucăm mult mai bine. În repriza a doua am încercat să conservăm rezultatul. Am avut voinţă şi determinare, asta e cel mai important. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct, asta e clar. Nu pot să spun acum ce m-a nemulţumit. Sunt convins că ei mă vor înţelege."Viorel Tănase: "În prima repriză, am avut doar 10-12 minute un joc mai bun, după care s-a dat acel penalty. Am făcut câteva greşeli personale, s-a făcut 2-0 şi de acolo s-a rupt totul. Domnul preşedinte mi-a zis că primul penalty n-a fost, dar noi am avut o lovitură de la 11 metri în ultimele minute, jucătorul lui Dinamo s-a aruncat ca la handbal. În general, nu comentez arbitrajul, dar astăzi a reuşit să-mi irite echipa."onlinesport.ro
Mikka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Clar a fost penalty, dar totusi sa te plangi ca nu ai primit in ultimul minut un 11 metri dupa ce ai jucat bufa-bufa tot meciul... Din pacate echipa nu prea joaca mai nimic. Poate din retur.
toto Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Nu stiu cum se face dar cu "granzii", cu echipele bucurestene numai ghinion am avut: - cu Rapidul s-a terminat la egalitate 1-1, Otelul dominand categoric jocul si Rapidul inscriind fara sa fi avut o ocazie (a fost o balbaiala intre jucatori si Grahovac)- cu Steaua am pierdut cu 2-1 insa un gol al Stelei a fost marcat di offside!... Pacat de golul lui Viglianti!- cu Dinamo am pierdut din cauza a 2 penalty-uri acordate extrem de usor. Hentul la Rapa - jucatorul era in cadere, mana se retragea spre corp si era si cu spatele - mingea venindu-i mai mult in umar. Al doilea penalty - se vede clar cum jucatorul de la Dinamo a fortat lovitura de la 11 metri... deh domnisoara. Totul a culminat cu faptul ca arbitrul nu judeca deloc cu aceleasi masuri: mai evident ca hentul din minutul 90 nu cred ca putea fi!!! Se poate face comparatie intre hentul Otelului si cel al lui Dinamo???! Nicidecum. Si atunci ce-a fost: greseala sau rea-vointa ?!?Sa speram ca roata se intoarce si ca, pe undeva, exista un echilibru...
Mikka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Sa speram ca roata se intoarce si ca, pe undeva, exista un echilibru... Daca vrei neaparat, s-a intors Gandeste-te ca Otelul a scapat de un penalty la meciul cu Vaslui
Recommended Posts