dcp100168 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 În etapa a XVIII-a, luni, 3 decembrie, ora 18.00, Oţelul Galaţi - CSMS Iaşi, DigiSport Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Ciobotariu este convins că CSMS Iaşi se va salva de la retrogradareAntrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa, CSMS Iaşi, se va salva de la retrogradare, precizând că sunt cel puţin patru echipe care vor termina sub gruparea moldoveană în clasament, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sunt patru echipe pe care le putem băga sub noi. Mă gândesc la Turnu Severin, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Dar pot apărea şi surprize. Nu cred că sunt deja salvate Oţelul Galaţi, Gaz Metan Mediaş sau Concordia Chiajna. Dar totul depinde numai de noi şi de rezultatele noastre. Le-am spus şi băieţilor că noi trebuie să trăim în prezent. Să fim 100 la sută concentraţi pentru fiecare meci în parte", a afirmat Liviu Ciobotariu.Tehnicianul îşi doreşte ca echipa sa să obţină cel puţin un punct în partida cu Oţelul Galaţi din etapa a XVIII-a. "Ne aşteaptă un meci dificil la Galaţi. Întâlnim un adversar care, chiar dacă nu a avut o prestaţie strălucită în tur, are un lot omogen, care recent a câştigat campionatul şi Supercupa. I-am văzut pe gălăţeni şi în meciul de Cupă, cu Ceahlăul, şi cred că sunt într-o revenire de formă. Noi trebuie să trecem peste eşecul de la Vaslui şi să repetăm evoluţiile din meciurile precedente. Vreau să luăm punct sau puncte la Galaţi. Trebuie să învăţăm din greşelile făcute şi să nu le mai repetăm", a adăugat antrenorul.Pentru partida cu Oţelul Galaţi, Liviu Ciobotariu nu va putea conta pe trei jucători, Petrovici, Keita şi Ciucur.Echipa CSMS Iaşi întâlneşte, luni, de la ora 18.00, în deplasare, formaţia Oţelul Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 Revin doi jucători importanţi* Antrenorul Oţelului, Viorel Tănase, va putea conta pe Inkango şi Paraschiv, cei doi revenind după accidentări la programul normal de antrenamenteDupă o perioadă în care tot mai mulţi jucători ai gălăţenilor s-au accidentat, vin şi veşti bune pentru fanii roş-alb-albaştrilor. Doi dintre jucători importanţi aflaţi până acum pe lunga listă a indisponibililor, Gabriel Paraschiv şi Bruce Inkango, vor putea fi folosiţi la meciul de luni, de pe teren propriu, contra celor de la CSMS Iaşi, după ce au lipsit mai bine de o lună din cauza unor accidentări.Paraschiv şi Inkango au jucat ultima dată împreună în meciul de pe teren propriu cu Astra, din etapa a 12-a, atunci când au relizat faza golului victorios marcat în prelungiri, cu Bruce la finalizarea unei centrări a lui "Para". De altfel, acel meci a fost ultimul pentru Inkango, mijlocaşul francez al Oţelului suferind o ruptură musculară care l-a ţinut pe margine aproape şase săptămâni. Inkango a marcat patru goluri în campionat pentru Oţelul, la care se adaugă reuşita din meciul de Cupă cu Sportul.„Suntem urmăriţi de ghinion, aproape după fiecare meci ne-am lovit de cel puţin câte o accidentare. În această săptămână au revenit la antrenamentele cu mingea Paraschiv şi Inkango. Cel mai probabil îi voi avea în lot la meciul cu CSMS Iaşi, dar nu ca titulari”, a declarat antrenorul Oţelului, Viorel Tănase.Paraschiv s-a accidentat la meciul din Cupa României câştigat de Oţelul cu CF Brăila (scor 3-0) şi a lipsit o lună. La ultimul joc de campionat cu „Para” pe teren, decarul Oţelului a marcat unicul gol al roş-alb-albaştrilor, în egalul de la Cluj, 1-1 cu Universitatea. În plus, pe lângă revenirea celor doi, va putea fi folosit şi atacantul Marius Pena, care şi-a ispăşit cele două etape de suspendare după cartonaşul roşu încasat la meciul cu FC Vaslui.Problemele continuăChiar dacă există premize ca Paraschiv şi Inkango să fie în lotul Oţelului la partida cu CSMS Iaşi, există în continuare probleme pentru antrenorul Viorel Tănase la nivelul lotului. Fundaşul central Milan Perendija va fi suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene, plus că vor lipsi în continuare alţi patru fotbalişti accidentaţi. Costin, Ilie şi Brăneţ nu vor reveni până la sfârşitul anului, iar Grahovac ar putea fi apt de joc abia la meciul din Giuleşti, contra Rapidului, de peste două etape. „Avem în continuare probleme de lot, ne-ar fi prins bine să nu se joace acum cele trei etape din retur având în vedere situaţia actuală. Chiar şi-aşa sper să reuşim să strângem cât mai multe puncte, măcar şapte, pentru a ne distanţa serios de locurile retrogradabile”, a spus antrenorul Viorel Tănase.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 Bilete la meciul Oţelul - IaşiPreţurile biletelor pentru meciul de luni, FC Oţelul Galaţi - CSMS Iași, din etapa a XVIII-a a Ligii I Bergenbier, sunt următoarele: Tribuna I - 15 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluze - 5 lei. Biletele se vor comercializa luni, 3 decembrie, între orele 10.00 şi 18.45, la casele de bilete din jurul stadionului Oţelul.Posesorii de abonamente valabile la meciurile de pe teren propriu în turul campionatului vor putea intra pe baza acestor tichete şi la partidele cu CSMS Iaşi şi Petrolul Ploieşti. Aceste ultime două jocuri, din etapele a XVIII-a şi a XX-a, vor avea loc în luna decembrie.La meciurile de pe teren propriu ale FC Oţelul, femeile şi copiii de până la 14 ani beneficiază de gratuitate.otelul-galati.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 Cineva a sărbătorit tare la Zilele oraşului...Oţelul Galaţi - CSMS Iaşi 0-3Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), de echipa CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, în care toate cele trei goluri au fost înscrise de Marius Onofraş. Onofraş a înscris în minutele 35, 74 şi 90+1.0-1: Onofraş deschide scorul cu un şut în vinclu de 25 de metri;0-2: Acelaşi Onofraş reia în plasă din interiorul careului după o pasă de la Ţigănaşu;0-3: Onofraş trimite pentru a treia oară mingea în poarta gazdelor, după o fază la care a scăpat singur cu portarul.Oţelul Galaţi: Simaitis - Râpă, Sîrghi, Sipovici, Murgoci (Punosevac '76) - Giurgiu, Neagu (Viglianti '46) - Iorga, Băjenaru, Stromajer (Didi '62) - Pena. Antrenor: Viorel Tănase.CSMS Iaşi: Irimia - Creţu, Avrămia, Tincu, Vladu - Milea, Straton (Nalaţi '65) - Onofraş, Tudor (Mitrea '89), Ţigănaşu - Pătulea (Herghelegiu '70). Antrenor: Liviu Ciobotariu.Cartonaşe galbene: Neagu '32, Băjenaru '44, Punosevac '86 / Nalaţi '69.Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Sebastian Stoianov, Marius Marchidanu (asistenţi) - Mugurel Drăgănescu (rezervă). Observatori: Nicolae Marodin, Ionuţ Calancia.La meci au asistat aproximativ 3.500 de spectatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 Tănase: "Sunt dezamăgit şi supărat, jucătorii parcă erau hipnotizaţi"Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Viorel Tănase, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu CSMS Iaşi, scor 0-3, că este dezamăgit şi supărat de evoluţia elevilor săi, precizând că aceştia "parcă erau hipnotizaţi", transmite corespondentul MEDIAFAX."Sunt dezamăgit şi supărat de evoluţia echipei. I-am avertizat pe băieţi că vom întâlni o echipă CSMS Iaşi schimbată. Nu sunt deloc mulţumit de joc, am comis multe erori, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. Era un meci de şase puncte, discutasem cu jucătorii să fie concentraţi şi determinaţi, dar au părut de parcă erau hipnotizaţi", a spus Tănase.prosport.roCiobotariu: "Am demonstrat că merităm să fim în Liga 1"Tehnicianul ieşenilor, Liviu Ciobotariu, a ţinut să-şi felicite jucătorii la finalul partidei şi a afirmat că meciul făcut de aceştia la Galaţi reprezintă un răspuns perfect după înfrângerea suferită în etapa precedentă, la Vaslui. "Mă bucur că ne-am revenit după eşecul de la Vaslui, iar băieţii şi-au recăpătat moralul. Am întâlnit o formaţie cu jucători de valoare şi mă bucur că am reuşit să învingem. Am avut încredere în băieţi şi am spus că ei merită să joace în prima ligă. Avem o serie bună de rezultate şi asta se datorează în primul rând echipei. Vreau să îmi felicit încă o dată echipa. Am venit după un rezultat greu de digerat, dar am reuşit să readuc la un nivel înalt moralul jucătorilor. Am demonstrat astăzi că merităm să jucăm în Liga 1. Sper să strângem cât mai multe puncte până la finalul sezonului. Acum vreau să mă bucur de această victorie", a declarat Liviu Ciobotariu la Digi Sport, la finalul partidei.prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 Oţelul Galaţi a încasat golul 1.000 în Liga IEchipa Oţelul Galaţi a încasat, luni seară, pe teren propriu, în partida cu CSMS Iaşi, scor 0-3, golul 1.000 în Liga I, iar atacantul oaspeţilor Marius Onofraş a reuşit primul său hattrick în prima divizie, în etapa a XVIII-a, prima a returului, informează site-ul oficial al FRF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts